SPINBALL – “Shadows”

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22 Απριλίου 2019

 

 

 

 

 

Δεύτερο άλμπουμ για τους Spinball και το όνομα αυτού «Shadows» με τη «B-otherSide», σε 250 αριθμημένες κόπιες βινυλίου οι οποίες περιέχουν και download κωδικό για κατέβασμα σε ψηφιακή μορφή.

 

Προσωπικά το άκουσμα του «Shadows» το λάτρεψα αποτελεί μια πανέμορφη δουλειά συνολικά, χωρίς καμία αδύναμη στιγμή.

 

Ακούγοντάς το, νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε ένα σκοτεινό καπνισμένο μπαρ μεταμεσονύκτιες ώρες, συνοδεύοντας τα ποτήρια σου με μια μπάντα που έχει ανέβει στο stage προκειμένου να παίξει μουσική και να σε ταξιδέψει .

 

Ξετρελάθηκα με το hard rock space η ψυχεδέλεια του «Absence»είναι κορυφαίο.
Το «Shadows» που είναι και το ομώνυμος τίτλος του Album είναι το κομμάτι που χαρακτηρίζει τι είναι hard rock αλτερνατίβα.Το άλμπουμ έχει οκτώ κομμάτια των 42 λεπτών αλλά είναι τόσο γεμάτα και δεν τα χορταίνεις τα βάζεις και τα ξαναβάζεις να τα ακούσεις.Τα μέλη των «Spinball» είναι ο Νίκος Καρατζίδης (φωνητικά), ο Παναγιώτης Τσεβρένης (κιθάρα), ο Κωνσταντίνος Μαυραντζάς (πλήκτρα), ο Παντελής Χανδρής (τύμπανα) και ο Μπάμπης Αλεξίου (μπάσο). Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αρχική σύνθεση του γκρουπ στο μπάσο βρίσκονταν ο Γιάννης Βρεττάκος μέχρι και το Μάιο του 2012, ο οποίος αποτελεί ακόμα τον βασικό στιχουργό της μπάντας.

 

Γενικά αυτός ο δίσκος μας δείχνει μεράκι και ανοιχτούς μουσικούς ορίζοντες και ωραίες μελωδίες.

Τracklist
1.The Dirge
2.How do you feel
3.All our hope and Love
4.Shadows
5.I feel free
6.Forever I will wait
7.Absence
8.Time to go

 


Βαθμολογία: 89/100

 

 

Για το Rockoverdose.gr

Στέφανος Αυγερινός

Comments