Rock Overdose, ήτανε χορηγός και στο live των ΕΞΟΡΙΣΤΩΝ!

Το site rockoverdose.gr, ήτανε χορηγός ΚΑΙ στο live των ΕΞΟΡΙΣΤΩΝ, με τους EVERFLOW και τους CHRONOMANCY!

Διαβάστε το report για το live των Εξόριστων στη
Θεσσαλονίκη από τον Θεοδόση ''Lethal'' ΜΟΝΟ στο metalholocaust.gr :

Οι ΕΞΟΡΙΣΤΟΙ ήταν και είναι το σημαντικότερο ίσως ελληνόφωνο heavy metal συγκρότημα εδώ και 2 δεκαετίες. Έχουν κυκλοφορήσει συνολικά 7 δίσκους από το 1989 μέχρι σήμερα και είναι το μεγαλύτερο σε πωλήσεις ελληνικό heavy metal συγκρότημα στην Ελλάδα. Ο Δημήτρης Κατής, ιδρυτής της μπάντας που αγαπήθηκε (αλλά και μισήθηκε) από πολλούς έλληνες μεταλάδες κυρίως στη δεκαετία του 90, έχει δημιουργήσει τη δική του σχολή στην κιθάρα, επηρεασμένος κυρίως από τον Richie Blackmore.

Όταν έμαθα ότι θα εμφανιστούν ζωντανά στη Θεσσαλονίκη, δεν άφησα την ευκαιρία να πάει χαμένη μιας που στο παρελθόν δεν έτυχε να τους δω live. Όταν μάλιστα κατοχυρώθηκα ως επίσημος φωτογράφος τους λόγω της αποκλειστικότητας που πήρε το metal holocaust, η χαρά μου έγινε διπλή! Με τη μοναδική παρέα του φίλου μου Δημοσθένη λοιπόν, φτάσαμε στον Μύλο γύρω στις 9:30 με τον πρώτο ιστορικό δίσκο των ΕΞΟΡΙΣΤΩΝ ανά χείρας για υπογραφή από το επίσης ιστορικό δίδυμο Δ. Κατή / Χ. Αβράμη.

Τη συναυλία άνοιξαν οι CHRONΟMANCY από τη Θεσσαλονίκη που κυμαίνονται σε power / epic ύφος. Αν και κάπως συντηρητικοί επί σκηνής, κατάφεραν να ζεστάνουν το κοινό όχι μόνο χωρίς να το κουράσουν καθόλου, αλλά αφήνοντας και τις καλύτερες εντυπώσεις. Έπαιξαν τα Vision, Baptized, Renegade, Amon Amarth, I want out & Ten thousand.

Τη σκυτάλη πήραν οι EVERFLOW. Η πεπειραμένη μπάντα από την Πτολεμαϊδα, συνέχισαν ισάξια παίζοντας άριστα μία μίξη power με progressive. Το Playlist περιελάμβανε τα Soiled, Sunsetter, Back to nowhere, Forgive me, Mindtrap ενώ τα highlights της εμφάνισής τους θα έλεγα ότι ήταν τα Blood of my enemies & Hall of the mountain king.

exoristoi_holocaust3_smallexoristoi_holocaust4_small

Η αγωνία των παρευρισκομένων είχε φτάσει στο ζενίθ. Η αποθήκη του Μύλου γεμάτη ικανοποιητικά, με τους πιο πωρωμένους να έχουν πάρει ‘’θέση μάχης’’ στην πρώτη σειρά αναμένοντας τους επικούς ΕΞΟΡΙΣΤΟΥΣ να εμφανιστούν επί σκηνής. Γύρω στα μεσάνυχτα λοιπόν, οι Δημήτρης Κατής, Χρήστος Αβράμης (ο πρώτος-αυθεντικός τραγουδιστής του συγκροτήματος), Μπάμπης Λεοντιάδης (τύμπανα), Φίλιππος Μοδινός (μπάσσο) και Θανάσης Ζουρνής στα πλήκτρα ξεκίνησαν το show. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να κάνω κάποιου είδους κριτική όσο αφορά την εμφάνισή τους, μιας που τέτοιου είδους συναυλίες έχουν περισσότερο συναισθηματικό χαρακτήρα, ειδικά γι’αυτούς που μεγάλωσαν ακούγοντάς τους μαζί με όλες τις υπόλοιπες metal μπάντες της εποχής, ελληνικές και ξένες. Αυτό που μπορώ να πω όμως με σιγουριά μιας που το είδα με τα μάτια μου on stage αλλά και backstage, είναι ότι οι οπαδοί τους κυριολεκτικά ξετρελάθηκαν. Έπαιξαν τουλάχιστον 5 τραγούδια επιπλέον από το set list που ούτος ή άλλως ήταν άψογο: Ιαχές θριάμβου, Το σπαθί του νικητή, Δόξα και τιμή, Σύνορα παντού, It hurts me, Βάρβαρες φωνές, Τσόπερ των Θεών, Tomb of the doom, Εξόριστοι, Γλυκειά παρθένα, Ronin, Άννα, Κάνω μία ευχή. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα μέλη της μπάντας (και ειδικά στον Δημήτρη Κατή) για τη ευγένεια και φιλικότητα προς τους οπαδούς τους, μιας που δεν αρνήθηκαν να γνωρίσουν, να υπογράψουν και να φωτογραφηθούν με όλους όσους το ζήτησαν!!!!!

πηγή: http://metalholocaust.gr

Comments