ROGER GLOVER – Κυκλοφορεί νέο προσωπικό δίσκο

Ο μπασίστας των DEEP PURPLE,Roger Glover,πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 11 Ιουλίου τον νέο του solo δίσκο με τίτλο "If Life Was Easy".

Στόν δίσκο συμμετέχει και η κόρη του Gillian ενώ τα lead φωνητικά έχει αναλάβει πάλι ο Ronnie Bramblett.


΄Don’t Look Now (Everything Has Changed)΄
΄Box Of Tricks΄
΄The Car Won‘t Start΄
΄The Dream I Had΄
΄Stand Together΄
΄If Life Was Easy΄
΄Welcome To The Moon΄
΄Set Your Imagination Free΄
΄When Life Gets To The Bone΄
΄When The Day Is Done΄
΄Staring Into Space΄
΄Get Away (Can’t Let You)΄
΄The Ghost Of Your Smile΄
΄Cruel World΄
΄Feel Like A King΄