SCAR OF THE SUN: Παρουσιάζουν το εξώφυλλο του επερχόμενου τους δίσκου!

 Οι Scar of the sun παρουσιάζουν το εξώφυλλο του επερχόμενου δίσκου τους με τίτλο “In Flood” ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Μαϊου.


  1. Among Waters And Giants
    2. An Ill-Fated Wonder
    3. Versus The World
    4. Sand
    5. The Truth About The Lies
    6. Enemies Of Reason
    7. Walking In My Shoes
    8. The Raid
    9. In Flood
    10. The Ghost Peril (bonus track)

scar of the sun


Για το Rock Overdose,


Φάνης Βιλαέτης