Ανταπόκριση: Rockwave Festival – LANA DEL REY, Allah- Las, Iratus, Daphne and The Fuzz @ Terra Vibe Park (19/7/16)

Η δεύτερη μέρα του Rockwave Festival ήταν σε πιο pop επίπεδα από την πρώτη.
Καθημερινή και τρέχοντας μετά την εργασία μου στην Μαλακάσα έχοντας χάσει τους CAVE CHILDREN και βλέποντας στα τελειώματα τους DAPHNE AND THE FUZZ δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη αλλά αν κρίνω από τον λιγοστό κόσμο που περιφερόταν στον χώρο και δεν έδινε ιδιαίτερη σημασία ίσως να μην ήταν κάτι που να ενδιέφερε το νεανικό κοινό που περίμενε την Lana.

 
Πρόλαβα όμως να δω ένα hip hop σχήμα, τους IRATUS. Μπόλικο βρισίδι σε μπάτσους πολιτικούς φασίστες και με αρκετά σεξιστικό στίχο δεν είχε να προσφέρει κάτι στο κοινό που κοίταγε μάλλον αμήχανα.

 
Σειρά είχαν οι ALLAH-LAS. Πρώτη φορά τους έβλεπα και πραγματικά χάρηκα το Rock n Roll τους.Κομμάτια όπως το Tell Me και Sacred Sands ήταν ίσως οι πιο ροκ πινελιές της όλης ημέρας.Λίγοι τους έδωσαν σημασία αλλά δεν πτοήθηκαν και φυσικά ήξεραν σε τι κοινό έπαιζαν οπότε το διασκεδάσαμε λίγοι και καλοί.

 
Λίγο μετά τις 10 τα φώτα έσβησαν και τα ουρλιαχτά ήταν εκκωφαντικά. Το Lana Lana άρχισε να δονεί την ατμόσφαιρα και η diva της pop εμφανίστηκε στην σκηνή, λαμπερή στο κάτασπρο φόρεμά της. Συνοδευόμενη από δύο όμορφες χορεύτριες μας παρουσίασε ένα πρόγραμμα με όλες της της επιτυχίες. Κομμάτια όπως Lolita - High by the Beach - Freak - Born to Die - Honeymoon - Carmen - Serial Killer - και έκανε την γνωστή κάθοδο από την σκηνή προς τον κόσμο με το Ultraviolence το οποίο προσπάθησε να τραγουδήσει αφού η selfie τα φιλιά τα αυτόγραφα και οι αγκαλιές έπεφταν βροχή.
Στην συνέχεια ερμήνευσε το σούπερ hit Summertime Sadness και αποθεώθηκε για άλλη μία φορά από το ενθουσιώδες νεανικό(κατά βάση)κοινό.Με τα Yayo - Video Games - Off the Races έκλεισε το σόου της με τα εφέ των χρωμάτων και των λέιζερ να διαδέχονται τα κομφετί και τα πολυάριθμα μπαλόνια των φαν της. Ένα ''επαγγελματικό'' live από την 30χρονη pop star που σίγουρα άφησε ικανοποιημένους τούς φίλους της,και μάλιστα την απόλαυσαν για δεύτερη φορά τα τελευταία 3 χρόνια και μάλιστα στην καλύτερη φάση της καριέρας της.

 

Για το Rock Overdose,

Στέλιος Παλαμιδας

Φωτογραφίες: Αφροδίτη Ζαγγανά

 

rockwave day 2 (7) rockwave day 2 (46)

thecavechildren_002 thecavechildren_006

allahlas_004 allahlas_005 daphneandTheFuzz_001 daphneandTheFuzz_004 iratus_005 iratus_006 lanadelrey_001 lanadelrey_005 lanadelrey_006 lanadelrey_013 rockwave day 2 (50) rockwave day 2 (54) rockwave day 2 (55)

 

 

Comments

css.php