Δείτε τη διασκευή του “Highway To Hell” των AC/DC από τον Rick Astley!

 

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο The Troubadour στο West Hollywood, το βράδυ της Πέμπτης (11/08), ο Rick Astley έπαιξε και τη διασκευή του “Highway To Hell” των AC/DC. Η soul/rock εκδοχή του αγαπημένου κομματιού, την οποία ο καλλιτέχνης συμπεριλαμβάνει αρκετές φορές στις εμφανίσεις του, έγινε με τον Astley να τραγουδά και, παράλληλα, να παίζει drums (το όργανο που – όπως αναφέρει – έπαιζε στην αρχή της καριέρας του, συμμετέχοντας σε punk συγκροτήματα). Στην συναυλία της Πέμπτης, ο Rick Astley έπαιξε και διασκευές των "Uptown Funk" του Mark Ronson,  "Ain't Too Proud To Beg" των The Temptations και  "When I Fall In Love" του Nat King Cole.

Πριν να ξεκινήσουν να παίζουν τη διασκευή, ο Astley ρώτησε το κοινό: «Θέλετε να ροκάρουμε; Ακούγοντας εμένα να λέω κάτι τέτοιο μάλλον είναι κάπως περίεργο. Αλλά σ’ ένα παράλληλο σύμπαν, αυτό θα μπορούσε να μην είναι απίθανο».

 

Η όγδοη studio δουλειά του, με τίτλο “50”, κατέκτησε πρόσφατα την κορυφή του Βρετανικού chart. Είναι ο πρώτος δίσκος του που γίνεται Νο.1 μετά το ντεμπούτο του το 1987. Σ’ αυτόν, ο Astley είναι υπεύθυνος για τη σύνθεση και την παραγωγή εξ ολοκλήρου, ενώ παίζει ο ίδιος όλα τα όργανα στα κομμάτια.

 

 

 

Comments

css.php