Ανταπόκριση: H.E.A.T., Lazy Man’s Load @ Gagarin 205, Aθήνα (7/5/22)

Μετά από τις υποχρεωτικές αναβολές λόγω covid, οι Σουηδοί H.E.A.T. επέστρεψαν για τρίτη φορά στην χώρα μας αλλά με τόν αρχικό τους τραγουδιστή αυτήν την φορά.

Άς τα πάρουμε από την αρχή.Οι πόρτες του GAGARIN άνοιξαν στις 8 και στις 9 στο σανίδι βρέθηκαν οι LAZY MANS LOAD.Η αλήθεια είναι ότι το black sabbath στίλ τους δέν κόλλαγε τόσο στο mood της hard rock βραδιάς αλλα νομίζω ότι δέν χάλασε κανέναν αυτό.Ισα ισα γνωρίσαμε άλλη μία αξιόλογη μπάντα από την χώρα μας που υποστίρηξε στο έπακρο αυτό το στίλ.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει ένα μουσικό όργανο, στέκεται, εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "ROCK OVERDOSE GR"

Στα 45 περίπου λεπτά μας παρουσίασαν 10 κομάτια και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους τόσο ο τραγουδιστής με το ιδιόριθμο στιλιστικο του outfit,όσο και τα υπόλοιπα παιδιά.Ωραίος ήχος και όμορφα κομμάτια με εμφανή τις doom επιρροές τους τα έδωσαν όλα και πήραν άξια το χειροκρότημα του κόσμου.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που παίζουν μουσικά όργανα και άτομα που στέκονται

Στις 10:20 επιτέλους μετα από 3 χρόνια αναμονής οι H.E.A.T. επί σκηνής.Ναι ο ERIK ειναι μια κατηγορία μόνος τους και το ζήσαμε αυτό στις δύο προηγούμενες επισκέψεις τους αλλά οι όποιες αμφιβολίες και δισταγμοί που είχαμε για τόν KENNY, απλά στα πρώτα δύο λεπτά πήραν την θέση του ενθουσιασμού και δεν υπήρξε κανείς που να μην έμεινε ικανοποιημένος από το σόου που μας πρόσφερε αυτός και η παρέα του.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που παίζουν μουσικά όργανα και άτομα που στέκονται

Δέν θα τον κρίνω φωνητικά καθως έπαθε φαρρυγγιτιδα και θα ήταν άδικο,αλλά πραγματικά εδωσε τα πάντα για να μην φανεί στο βαθμό του δυνατού και ήταν συγκλονιστικός!!!Ο Jimmy βοήθησε σημαντικά στα backing vocals και ξεκίνησαν με τα “One by one”, “Rock your body” και “Dangerous ground”  και κάπου εκεί το πάρτι ξεκίνησε.Όλο το κλάμπ χοροπηδαγε και τραγούδαγε στον ρυθμό τους και η τρομερή ενέργεια που έβγαζαν μεταδώθηκε άμεσα σε όλους μας.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται

Συνέχεια με “Redefined”,“Straight for your heart” και “Late night lady”και πραγματικά μόνο χαμογελαστά και ιδρωμένα πρόσωπα που διασκέδαζαν και υπό την ''καθοδήγηση'' του KENNY μας απέδιξαν γιατί θεωρείται μια απο τις καλύτερες hard rock μπάντες αυτήν την στιγμή και είμαστε τυχεροί που τους βλέπουμε στην καλύτερη στιγμή τους.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει ένα μουσικό όργανο, κιθάρα, εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "ROCK OVERDOSE GR"

Επόμενη κομματάρα το “Come clean” και μετά ένα drum solo για να πάρουν ανάσες και αυτοί αλλά και εμείς.Η συνέχεια άνηκε στο νέο τους κομμάτι “Back to the rhythm” και παρόλο που είναι φρέσκο,όλοι μα όλοι τραγουδούσαν μαζί τους!!Με το “Beg beg beg” ο Kenny έδειξε πόσο επικοινωνιακός είναι με το κοινό και η αλήθεια είναι ότι μας κέρδισε όλους με το χαμόγελο το κέφι του και φυσικά το ατελείωτο κοπάνημα του!!!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και παίζει ένα μουσικό όργανο

Τα κλασσικά “Cry”, “10.000 miles” και “Living on the run” έβαλαν φωτιά στην ήδη καυτή ατμόσφαιρα στο GAGARIN.Πραγματικό πάρτι!!!
Κάπου εκεί έκλεισαν με το “Nationwide” και με το “A shot at redemption” και γνώρισαν την αποθέωση από τους περίπου 500-600 φίλους τους που σίγουρα θα θυμόμαστε με χαμόγελο την βραδιά αυτή.Όσοι ακούν αυτό το είδος μουσικής και δέν ήταν εκεί,απλά έχασαν!!Άψογη η διοργάνωση όπως σε όλα τα live που αναλαμβάνει και να σημειωθεί πως μετά το τέλος όλη η μπάντα ήταν εκεί για φωτογραφίες και αυτόγραφα τιμώντας και παιδία που ταξίδεψαν από περιοχές εκτός Αθηνών για να τους δούν και ειδικότερα από την Θεσσαλονίκη!!!Ελπίζουμε να μας ξαναέρθουν σύντομα, rock on!!!

Για το Rockoverdose.gr Stelios Metalheart
Φωτογραφίες : Ιωάννης Λιβανός  (https://www.facebook.com/JohnMetalmanPhotography)

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που παίζουν μουσικά όργανα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που παίζουν μουσικά όργανα, άτομα που στέκονται και κιθάρα

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που παίζουν μουσικά όργανα, άτομα που στέκονται, κιθάρα και κείμενο που λέει "ROCK OVERDOSE GR"

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει ένα μουσικό όργανο, κύμβαλο και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που παίζουν μουσικά όργανα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει ένα μουσικό όργανο, κιθάρα και κείμενο που λέει "@ ROCK OVERDOSE. GR m"

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει ένα μουσικό όργανο, κύμβαλο και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που παίζουν μουσικά όργανα και κιθάρα

Comments