Δείτε τους METALLICA να παίζουν με τη Συμφωνική του San Francisco

Χθες το βράδυ (Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου), οι Metallica έπαιξαν την πρώτη από τις δύο συναυλίες με τη Συμφωνική Ορχήστρα του San Francisco για τα εγκαίνια του Chase Center, τη νέα έδρα των Golden State Warriors.

Η συναυλία, υπό την διεύθυνση του Edwin Outwater και μια ειδική εμφάνιση από τον Michael Tilson Thomas, σηματοδότησε την 20η επέτειο της αυθεντικής εμφάνισης των Metallica με τη Συμφωνική στο Κοινοτικό Θέατρο του Berkeley το 1999, που είχε ως αποτέλεσμα το ζωντανό άλμπουμ "S&M" (Symphony & Metallica). Η χθεσινή συναυλία μαγνητοσκοπήθηκε και το ίδιο θα συμβεί με την αντίστοιχη της Κυριακής στον ίδιο χώρο, για την παραγωγή της ταινίας που ονομάζεται "S&M²" και θα φθάσει στους κινηματογράφους παγκοσμίως στις 9 Οκτωβρίου.

16.000 θεατές είδαν τα τέσσερα μέλη των Metallica να παίζουν σε μια κυκλική, περιστρεφόμενη σκηνή στο κέντρο της αρένας και να περιβάλλονται από 75 μέλη της ορχήστρας.

Η τρίωρη συναυλία χωρίστηκε σε δύο μέρη και περιελάμβανε μια εκτέλεση του "Anesthesia (Pulling Teeth)" από το "Kill 'Em All", παιγμένη σόλο από τον μπασίστα της συμφωνικής Scott Pingel ως φόρος τιμής στον αείμνηστο μπασίστα του συγκροτήματος Cliff Burton (του οποίου ο 94χρονος πατέρας ήταν στο ακροατήριο).

 

Ακολουθεί το setlist και videos από την εμφάνιση της Παρασκευής:
 

Comments