Δείτε το ΝΕΟ video των DIMLIGHT για το κομμάτι “We,theBones”!

Με μεγάλη υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε το νέο μας βίντεο για το κομμάτι "We,theBones" υπό την σκηνοθετική επιμέλεια και παραγωγή του Nick ThurlMavromatis, (τρίτο κατά σειρά) από τον δίσκο Kingdom Of Horrors.

 

Recordings/mix-mastering by Invoker Peter

Vocals mixed by John Mcris

Filmed by : Nick Mavromatis  Το τραγούδι είναι στη διάθεση σας για μετάδοση  Κατεβάστε το σε MP3

BIO

 

Οι DIMLIGHT κινούνται σε συμφωνικά deathmetalmetal μονοπάτια, με επιθετικά, hardcore καθαριστικά riff και κοφτερά γυναικεία φωνητικά να εναλλάσσονται με βαθιά brutal ανδρικά!

Ως μια μπάντα ιδιαίτερα ενεργή σε ζωντανές εμφανίσεις, τόσο εντός Ελλάδος όσο και παγκοσμίως, οι DIMLIGHT φέρνουν επί σκηνής την σιγουριά και την εμπειρία εκείνη που υπόσχεται να μαγνητίσει, να ξεσηκώσει αλλά και να συναρπάσει και το πλέον απαιτητικό κοινό.

Από τον ίδρυσή τους, το 2006, έχουν κυκλοφορήσει 5 ολοκληρωμένα άλμπουμ και έχουν συνεργαστεί με ιδιαίτερα ταλαντούχους μουσικούς της ελληνικής σκηνής, όπως ο Seth Siro Anton των SEPTIC FLESH ενώ έχουν μοιραστεί την σκηνή σε μεγάλα φεστιβάλ του εξωτερικού με μπάντες όπως οι Arch EnemyLacuna CoilEpicaSireniaAnnihilator και πολλές άλλες.

Πρόσφατα, οι DIMLIGHT, με τη νέα τραγουδίστριά τους, τη Mora, κυκλοφόρησαν τη νέα τους δουλειά, με τίτλο “Kingdom of Horrors” – ένα πολύπλευρο και ενίοτε διαδραστικό έργο, γεμάτο καινοτομίες οι οποίες προκαλούν τις καθεστηκυίες νόρμες περί του τι απαρτίζει μια μουσική κυκλοφορία.

Follow Dimlight online:

Official Site: http://www.dimlightband.com/

Facebook: https://www.facebook.com/Dimlighttheband

Twitter: https://twitter.com/dimlighttheband

Instagram: https://www.instagram.com/dimlight_official

Bandcamp: https://dimlighttheband.bandcamp.com

Comments