ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ: Ακούστε το ΝΕΟ τους single “Αλήθεια”!

 

 

Η «αλήθεια» της Μαύρης Μαγιονέζας

Το καινούργιο single της Μαύρης Μαγιονέζας είναι μία ατμοσφαιρική μπαλάντα με εσωτερικές εντάσεις που μιλάει για την «αλήθεια». Ποια αλήθεια όμως, όπως αναρωτιούνται και οι στίχοι…;

Στην δύσκολη περίοδο της παγκόσμιας πανδημίας που ζούμε, η «αλήθεια» -η κάθε αλήθεια- είναι εκεί για να αναθεωρηθεί από τον καθένα. Κάποιος μπορεί να δει την αναγκαία καραντίνα σαν ένα χρονικό διάστημα «στροφής προς τα μέσα» και μια επανεξέταση όλων εκείνων των πραγμάτων που θεωρούμε δεδομένα. Η αλήθεια μπορεί να μην είναι μία, αλλά είναι δικιά μας να την αναζητήσουμε.

Τα γνωστά «συστατικά» της Μαύρης Μαγιονέζας σε αυτό το κομμάτι, και για πρώτη φορά, «δένουν» στο ρεφραίν με την ομάδα κρουστών του προγράμματος ΠΕΘΕΑ ΑΡΓΩ τις δικές τους αλήθειες, ενώ η συμμετοχή της Ιωάννας-Μαρίας Λιθαρή απογειώνει την ενορχήστρωση. Μια μπαλάντα που αναρωτιέται για την αμφισημία της κάθε αλήθειας δε μπορεί παρά να είναι «δυνατή», μιας και όταν μια αλήθεια είναι απόλυτη μπορεί να αποτελέσει αλυσίδα για τη ζωή του κάθε ανθρώπου. Το δέσιμο της ομάδας κρουστών με τα μουσικά ξεσπάσματα του συγκροτήματος αποτύπωσαν τη δυναμική αυτή απόλυτα.

Ο Ανδρέας Ασημακόπουλος (φωνή, κιθάρα, πλήκτρα), ο Κώστας Μαντζουκίδης (μπάσο) και ο Δημήτρης Δεγρές (τύμπανα) δεν αποφάσισαν τυχαία τη κυκλοφορία του κομματιού αυτή τη περίοδο. Είναι ένα φιλικό χτύπημα στη πλάτη, ένα «ευχαριστώ» σε όλους εκείνους που μάχονται είτε στις πρώτες γραμμές, είτε με παθητικό αυτό-εγκλεισμό. Δέσμιοι σε μια κατάσταση μεγαλύτερη από ότι έχουμε ζήσει, είναι επίσης μια δήλωση ότι η ζωή δε σταματά και δε μπορεί να σταματήσει. Αναθεωρεί και εξελίσσεται.

Το κομμάτι είναι διαθέσιμο μέσω του site του συγκροτήματος:
www.mavrimagioneza.com

Περισσοτερες πληροφοριες

 

Επίσημο site: http://www.mavrimagioneza.com/

Facebook: https://www.facebook.com/mavrimagioneza

Youtube: https://www.youtube.com/user/mavrimagioneza

CD baby: https://store.cdbaby.com/Artist/MavriMagioneza

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments