ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ: Καινούργιο τραγούδι με τίτλο «Επίπεδη Γη»

 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Μας ψεκάζουνε» δηλώνει η Μαύρη Μαγιονέζα στο καινούργιο της τραγούδι

Το καινούργιο τραγούδι της Μαύρης Μαγιονέζας με τίτλο «Επίπεδη Γη», είναι ένας ηχητικός δυναμίτης. Πριν καλά-καλά καταλάβεις τι είναι αυτά που λέει η δημοσιογράφος από το sample τηλεοπτικής εκπομπής, έρχονται τα τύμπανα, οι κιθάρες και το μπάσο με απίστευτη ροκ ενέργεια να πλαισιώσουν την «κολλητική» μελωδία των synthesizers της μπάντας.

Η εισαγωγή του τραγουδιού δεν αφήνει κανένα περιθώριο να καθίσεις ήσυχος στην καρέκλα σου, αλλά οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ. Σύντομα ξεκινούν οι στίχοι με την χαρακτηριστική φωνή του Ανδρέα να τραγουδάει για ζώδια, μάγια, κοινωνικά δίκτυα, εμβόλια και αεροψεκασμούς! Τι συμβαίνει εδώ και πως συνδέονται όλα αυτά μαζί; Θα το ανακαλύψεις ακούγοντας παρακάτω…

Από ότι φαίνεται η αναμονή για την καινούργια δουλειά του πιο διάσημου underground (!) ελληνόφωνου ροκ συγκροτήματος άξιζε με το παραπάνω τον κόπο. Η παραγωγή ξεπερνάει τα ήδη πολύ υψηλά στάνταρ που έχει βάλει το συγκρότημα στον εαυτό του με τις προηγούμενες δουλειές, οι πανέξυπνοι στίχοι χτυπούν «μία στο καρφί και μία στο πέταλο», ενώ η μουσική συμπληρώνει υπέροχα το ανελέητο ρυθμικό και μελωδικό σφυροκόπημα, που σε κάνει να θέλεις να πατήσεις το repeat, αμέσως αφού τελειώσει το τραγούδι.

Αυτό είναι το δεύτερο single από το πολύ-αναμενόμενο από τους ορκισμένους οπαδούς του συγκροτήματος, album. Η συγκεκριμένη δουλειά θα κυκλοφορήσει τμηματικά με την μορφή singles, τα οποία και θα μπουν σε ένα συλλεκτικό βινύλιο και CD περιορισμένων αντιτύπων μόλις κυκλοφορήσουν όλα.

Η «Επίπεδη Γη» είναι διαθέσιμη, εκτός από τις μεγάλες πλατφόρμες διανομής μουσικής, και μέσω του επίσημου site του συγκροτήματος:
www.mavrimagioneza.com

 

Comments