Ξεκινούν από αύριο Πέμπτη 14/5 τα Temple Livestreams με τους Omega Monolith και Manos Six + the Muddy Devil!

 

 

Επειδή το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί μια τέτοια περίοδο, θα ήταν να σταματήσει η μουσική, αποφασίσαμε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε από την μεριά μας στο να συνεχίσει.

Ξεκινάμε μια σειρά από livestreams, με σκοπό να σας κρατήσουμε την καλύτερη δυνατή συντροφιά, για όσο καιρό οι συναυλίες δεν θα μπορούν να γίνονται, τουλάχιστον όχι όπως τις θυμόμαστε και τις αγαπήσαμε.

Το project δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό ενδιαφέρον και όλοι οι τεχνικοί, καλλιτέχνες και λοιποί συντελεστές εργάζονται αφιλοκερδώς για την υλοποίησή του. Μπορείτε παρ' όλα αυτά να στείλετε paypal donations στο https://www.paypal.me/3ShadesofBlackAthens, τα οποία και θα διανεμηθούν ανάμεσα στους συντελεστές, μόλις συγκεντρωθεί κάποιο ποσόν.

Πρώτοι παίρνουν σειρά οι Omega Monolith και Manos Six + the Muddy Devil, δύο σχήματα φιλικά προς το Ναό μας, με τα οποία έχουμε συνεργαστεί άπειρες φορές και ελπίζουμε να έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε άλλες τόσες.

Αυτή την Πέμπτη 14/5 στις 19:00 τα Temple Livestreams ξεκινούν και σας περιμένουμε όλους να τα αγκαλιάσετε με την ενεργή συμμετοχή σας.

Spread the word και αφήστε μας τα σχόλιά σας.

Ευχαριστούμε τον Manster Design για το υπέροχο artwork.

Αν επιθυμείτε να βοηθήσετε, ή να συμμετάσχετε στο project με οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήστε στο e-mail [email protected] και όχι στην σελίδα του μαγαζιού.

 

https://www.facebook.com/templeliveclub/

 

 

 

Comments