Ο ULI JON ROTH στο ΖΥΓΟΟ ULI JON ROTH στο ΖΥΓΟ

Η συναυλία του Uli Jon Roth δεν θα είναι τελικά ημιακουστική.

Την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου, ο Uli Jon Roth θα εμφανιστεί στο ΖΥΓΟ με το συγκρότημά του σε ένα full band show!

Να είστε όλοι εκεί!!!

Ακολουθεί η σύνθεση του συγκροτήματος:

Guitar: Uli Jon Roth
Vocals: Piero Leporale
Guitar: Luca Poma
Keyboards: Corvin Bahn
Drums: Michael Ehré
Bass: Ule Ritgen

Ο ULI JON ROTH στη μουσική σκηνή ΖΥΓΟΣ

Ημερομηνία: 1 Δεκεμβρίου 2010

Χώρος: Μουσική Σκηνή ΖΥΓΟΣ, Κυδαθηναίων 22, Πλάκα - Αθήνα

Προπώληση: Public (Σύνταγμα, Μαρούσι, Γλυφάδα, Πειραιάς), Tickethouse, τηλεφωνικά στο 8011160000 και ηλεκτρονικά στο ticketpro.gr και στο i-ticket.gr

Τιμή Εισιτηρίου: 30 €

Οι πόρτες ανοίγουν: 21:00

Τη συναυλία ανοίγουν οι Leaving Tomorrow

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 210 6465000 & www.musicboxproductions.gr

Comments

Μπορεί η είδηση της διάλυσης των Scorpions, που θα ακολουθήσει μετά το τέλος της περιοδείας τους, να ξάφνιασε αλλά και να στενοχώρησε τους φίλους του θρυλικού συγκροτήματος, αλλά μια ευχάριστη έκπληξη έρχεται να ανυψώσει το ηθικό των πολυάριθμων ελλήνων οπαδών τους. Ο αγαπημένος «σκορπιός» του ελληνικού κοινού “Uli Jon Roth” θα βρεθεί στην Αθήνα για μια και μοναδική εμφάνιση!

Ο Uli Jon Roth ξεκίνησε την πλούσια καριέρα του στις αρχές της δεκαετίας του 70’. Το 1973 έγινε μέλος των Scorpions και επηρέασε σημαντικά τον ήχο της μπάντας κατά τη δεκαετία του 70’. Στις μέρες του οι Scorpions έβγαλαν κάποια από τα σημαντικότερα album τους και γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Μετά την αποχώρησή του από τους Scorpions, o Roth δημιούργησε τους Electric Sun με τους οποίους κυκλοφόρησε 3 album. Στη συνέχεια ακολούθησε solo καριέρα με πολλά album, σημαντικές συνεργασίες και έντονο φλερτ με την κλασική μουσική.

Η σχέση του με την κιθάρα είναι κάτι παραπάνω από ερωτική. Ο Roth δημιούργησε μέχρι και δικό του τύπο κιθάρας για να εξυπηρετήσει τις διαρκώς αυξανόμενες καλλιτεχνικές του απαιτήσεις και όσοι των γνωρίζουν μιλάνε για έναν άνθρωπο που έχει πραγματικά αφιερώσει τη ζωή του στο αγαπημένο του μουσικό όργανο.

Η Ελλάδα έχει αποδείξει ότι αγαπάει τους Scorpions και έτσι η επιστροφή ενός εκ των σημαντικότερων «σκορπιών» στη χώρα μας αποτελεί σημαντικό γεγονός για όλους τους φίλους της Rock μουσικής και ιδιαίτερα για τους φίλους των θρυλικών «σκορπιών».

Ο Uli Jon Roth θα εμφανιστεί την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου στη μουσική σκηνή ΖΥΓΟΣ για μια ημι-ακουστική συναυλία που κανείς δεν πρέπει να χάσει!

Ημερομηνία: 1 Δεκεμβρίου 2010
Χώρος: Μουσική Σκηνή ΖΥΓΟΣ, Κυδαθηναίων 22, Πλάκα - Αθήνα
Προπώληση: Public (Σύνταγμα, Μαρούσι, Γλυφάδα, Πειραιάς), Tickethouse, τηλεφωνικά στο 8011160000 begin_of_the_skype_highlighting              8011160000      end_of_the_skype_highlighting και ηλεκτρονικά στο ticketpro.gr και στο i-ticket.gr
Τιμή Εισιτηρίου: 30 €
Οι πόρτες ανοίγουν: 21:00

Τη συναυλία ανοίγουν οι Leaving Tomorrow

Χορηγός και το site Rockoverdose.gr

Comments

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.