Η απάντηση των RAGE AGAINST THE MACHINE στους επιτίδειους μεταπωλητές εισιτηρίων σε εξωφρενικές τιμές!

Από την ημέρα που ανακοινώθηκε η επανασύνδεσή τους οι Rage Against The Machine δέχθηκαν πλήθος παραπόνων από οπαδούς τους, καθώς άρχισαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ψεύτικα εισιτήρια σε εξωφρενικές πολλές φορές τιμές.

Η μπάντα με επίσημη ανακοίνωσή της, την ημέρα που βγήκαν προς πώληση τα πρώτη εισιτήρια για τις πολυαναμενόμενες εμφανίσεις τους, ανακοίνωσε ότι δεν θα αφήσει την «μαύρη αγορά» να αυξήσει τις τιμές των εισιτηρίων.

Είναι, άλλωστε, κοινή πρακτική όταν βγαίνουν εισιτήρια για μία μεγάλη συναυλία, επιτήδειοι να «καπαρώνουν» μεγάλες ποσότητες και να τα μεταπωλούν με πολύ υψηλό τίμημα.

Αυτό που αποφάσισαν οι RATM να κάνουν είναι να κρατήσουν και να διαχειριστούν οι ίδιοι το 10% των εισιτηρίων από κάθε εμφάνιση το οποίο και θα πουλήσουν αργότερα με μία αύξηση στην ονομαστική τιμή βάσης. Όλα τα έσοδα από αυτή την πρακτική θα δοθούν σε φιλανθρωπίες και ακτιβιστικές οργανώσεις σε κάθε πόλη όπου θα εμφανίζεται η μπάντα.

Παράλληλα, το γκρουπ ανακοίνωσε ότι θα έχει στενό έλεγχο και στο υπόλοιπο 90% των εισιτηρίων με στόχο να μπορέσει να προστατεύσει τους καταναλωτές από το να πέσουν θύματα επιτήδειων.

RATM

Comments