Ο Zack de la Rocha (Rage Against The Machine) τραυματίστηκε στο πόδι και συνέχισε τη συναυλία καθιστός!

 

 

Ο Zack de la Rocha, τραγουδιστής των Rage Against The Machine,  τραυματίστηκε στο πόδι κατά τη διάρκεια της δεύτερης εμφάνισής τους στο πλαίσιο της περιοδείας του συγκροτήματος, το βράδυ της Δευτέρας 11 Ιουλίου στο Σικάγο.

Λόγω του τραυματισμού του, ο Zack De La Rocha αναγκάστηκε να πει πολλά από τα τραγούδια καθισμένος πάνω σε ένα ηχείο.

Ο Zack de la Rocha φαίνεται ότι τραυματίστηκε αφού οι Rage Against The Machine είχαν παίξει τέσσερα τραγούδια στο «United Center» του Σικάγο και είχαν ξεκινήσει το «Bullet In The Head», ένα κλασικό τραγούδι από το πρώτο άλμπουμ τους, του 1992.

Λίγο αργότερα, ο Zack de la Rocha είπε στο κοινό: «Δεν ξέρω τι συνέβη στο πόδι μου αυτή τη στιγμή, αλλά ξέρετε κάτι; Θα συνεχίσουμε. Αν χρειαστεί θα συρθώ στη σκηνή. Θα παίξουμε για όλους εσάς απόψε. Έχουμε φτάσει ως εδώ».

Ο De La Rocha προσπάθησε να σταθεί σε διάφορα σημεία κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης συναυλίας, αλλά δεν μπορούσε να ασκήσει βάρος στο τραυματισμένο πόδι του.

Ο 52χρονος τραγουδιστής τελικά μεταφέρθηκε υποβασταζόμενος από τη σκηνή στο τέλος της συναυλίας.

 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Zack de la Rocha τραυματίζεται κατά τη διάρκεια συναυλίας των Rage Against The Machine. Τον Αυγούστο του 1997 χτύπησε τον αστράγαλό του όταν πήδηξε πάνω σε ένα ηχείο κατά τη διάρκεια εμφάνισης του συγκροτήματος στο Νιού Τζέρσεϊ.

 

Η περιοδεία των Rage Against The Machine, στην οποία συμμετέχουν ως support οι Run The Jewels, θα συνεχιστεί μέχρι τα μέσα Αυγούστου.

 

 

photo credits : Rob Grabowski/Invision/AP

Πηγή

Comments