Ανεύθυνοι μουσικοί αφήνουν κλειδωμένο σε van τον μπασίστα τους εν μέσω καύσωνα!

Μια μέρα εορτασμού και μουσικής καταστράφηκε όταν μια ομάδα ατόμων που κατευθύνονταν προς μια συναυλία έκαναν μια σοκαριστική ανακάλυψη…

 

«Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα», λέει η Melissa Nunez, που περίμενε στην ουρά για να ανοίξουν οι πόρτες του συναυλιακού χώρου. «Καθόταν μέσα στο van χωρίς να φοράει κάποιο μπλουζάκι, ιδρωμένος, τρώγοντας Chipotle. Είχε, περίπου, 37 βαθμούς – ποιος ξέρει πόση ζέστη έκανε μέσα στο van. Βλέπουμε συνεχώς ειδήσεις για μπασίστες που τους αφήνουν μέσα σε van υπό τέτοιες συνθήκες, αλλά κάποιοι ακόμη δεν καταλαβαίνουν τους κινδύνους.»

 

Ο μπασίστας Mark Kesian εγκαταλείφθηκε μες το van από τα άλλα μέλη του συγκροτήματος ενώ κοιμόταν. «Προς υπεράσπιση τους, ήμουν κάτω από το σκέπασμα και κοιμόμουν στο πάτωμα. Δε μου επιτρέπεται να κάθομαι σε θέσεις πλέον», δήλωσε ο Kesian, που ίδρωνε αδιάκοπα όταν του ζητήθηκε να κάνει μια δήλωση. «Δε με κρατούν συνέχεια κλειδωμένο μέσα στο van. Μόνο όταν οδηγούμε ή πετάγονται στο σούπερμάρκετ.»

 

Ο κιθαρίστας Dave Perro ορκίζεται πως έγινε κατά λάθος. «Είμαστε υπεύθυνα άτομα. Δε θα αφήναμε ποτέ έτσι τον Mark μέσα στο van επίτηδες», δήλωσε. «Συνήθως του αφήνουμε κάνα δυο μπουκάλια νερό και αφήνουμε τα παράθυρα ελαφρώς ανοιχτά. Ενίοτε παρκάρουμε σε κάποιο σκιερό μέρος – έτσι είναι κι αυτός πιο άνετος και μπορεί να επικοινωνεί με τους ανθρώπους που περνούν από εκείνο το σημείο. Οι άνθρωποι τον αγαπούν, το ίδιο κι εμείς. Είναι ο αγαπημένος μας ιδιαίτερος τυπάκος.»

 

Μετά από 20 λεπτά έρευνας στον συναυλιακό χώρο για τους ιδιοκτήτες του van, η Nunez και άλλοι μάρτυρες αποφάσισαν να δράσουν. «Ξέραμε ότι έπρεπε να δράσουμε γρήγορα», είπε. «Προσπαθήσαμε να του μιλήσουμε, αλλά φαινόταν αποσυντονισμένος και δε σταματούσε να κοιτά το τηλέφωνο του. Όταν καταλάβαμε ότι δε γνώριζε πώς να ξεκλειδώσει τις πόρτες, δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να βρούμε μια πέτρα και να σπάσουμε το παράθυρο.»

 

Όταν ρωτήθηκε αν θα το έκανε ξανά, η Nunez απάντησε: «Απολύτως. Όλοι οι μπασίστες αξίζουν ίσης μεταχείρισης μ’ εμάς.»

 

 

Φυσικά, να τονίσουμε πως το παραπάνω άρθρο είναι αποκλειστικά και μόνο χιουμοριστικό και δεν αναφέρεται σε πραγματικά γεγονότα, ούτε θέλει να προσβάλλει κανέναν μουσικό.

 

Για το Rock Overdose,

Γκουτσίδης Στέργιος

Comments