Ανταπόκριση:ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ – Mindgag στο Eightball Club, Θεσ/νίκη (14-11-2014)

Ένα πολλά υποσχόμενο λάιβ έγινε πριν από λίγες μέρες στο EIGHTBALL, με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Γιοκαρίνη και support group τους MINDGAG.
 
 
Χωρίς μεγάλες καθυστερήσεις ξεκίνησε η συναυλία με τους MINDGAG να κλέβουν την παράσταση, τόσο με τα δικά τους τραγούδια, όσο και με τις διασκευές  που επέλεξαν. Η αρτιότητα δε, των μουσικών σε συνδιασμό με τις μουσικές τους επιρροές και την επιλογή των τραγουδιών τους, οδήγησε σ ένα σχεδόν τέλειο και άριστο αποτέλεσμα. Είναι πολύ θετικό να βλέπεις στη σημερινή δύσκολη και παρακμιακή μας εποχή, παιδιά που παίζουν μουσική, να έχουν επιρροές από ΣΑΚΗ ΜΠΟΥΛΑ, ΓΙΟΚΑΡΙΝΗ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ, αλλά κι από ξένα γκρουπ των 60s, 70s & 80s. Η Άρτεμις, lead guitarist του group, κέρδισε πολλά μπράβο, αλλά και το σεβασμό όλων μας με το ακριβέστατο, γεμάτο, αλλά καθόλου κουραστικό της παίξιμο. Και ο τραγουδιστής τους, κέρδισε την προσοχή και την εκτίμηση όλων μας με τη φωνή του και τη σκηνική του παρουσία. Όλο το συγκρότημα ήταν πολύ δεμένο και δίκαια κέρδισε το χειροκρότημα του κοινού. Μπράβο παιδιά, πάντα τέτοια, κι ακόμη καλύτερα, σύντομα να βγάλετε CD με δικά σας τραγούδια γιατί «το έχετε» και είστε πολύ χαρισματικοί.
 
 
Αφού οι MINDGAG, είχαν ζεστάνει την ατμόσφαιρα και ενθουσίασαν τον κόσμο με τη σκηνική τους παρουσία, ήρθε η ώρα για το Γιάννη Γιοκαρίνη, που ένα σοβαρό ατύχημα τον κράτησε μακριά μας για 1 χρόνο περίπου. Θυμάμαι πως ήταν να εμφανιστεί στο EIGHTBALL, στις 8 Ιανουαρίου 2014. Αλλά γερός και πάλι είναι εδώ κοντά μας, με τα υπέροχα διαχρονικά του τραγούδια να μας χαρίσει μια υπέροχη βραδιά, συνοδευόμενους από άριστους και καταξιωμένους μουσικούς. Ήσουνα μια πεταλουδίτσα, Τσίκα μπουμ, Νοσταλγός του ροκ εν ρολ, Ευλαμπία, ανάμεσα στις τόσες πολλές επιτυχίες που ερμήνευσε, μαζί με τραγούδια  του Σιδηρόπουλου,RORY GALLAGHER,  DEEP PURPLE, ακόμη και MOTORHEAD  (στο Ace of spades, που ερμήνευσε ο μπασίστας έγινε ΠΑΝΙΚΟΣ), αλλά και πολλών άλλων σπουδαίων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, μας  χάρισαν μια ανεπανάληπτη βραδιά με πολύ κέφι, χορό, ξέφρενη και πολύ ανεβασμένη διάθεση που θα τη θυμόμαστε για καιρό. Άξιζε τον κόπο η αναμονή. Να΄ναι πάντα καλά στην υγεία του για να μας προσφέρει κι άλλες πολλές. Μπορεί τα μαλλιά να άσπρισαν, αλλά στην ψυχή παραμένει πάντα έφηβος, και ως μουσικός, τραγουδιστής, τραγουδοποιός και άνθρωπος, καταπληκτικός κι ανεπανάληπτος.
 
Τέλειος ήχος, τέλειος φωτισμός γι ακόμη μια φορά από το EIGHTBALL και πολλά μπράβο στο Βαγγέλα που τον έφερε και διοργάνωσε ένα ακόμη φοβερό λάιβ. ΕΥΓΕ ! !
 
 
 
Για το Rock Overdose,
Γιάννης North

Comments