Ανταπόκριση: 2ήμερο NIGHSTALKER & BEGGARS @ Ρόδο, Legends Rock Bar (8-9/4/2016)

Ένα ξεχωριστό γεγονός έλαβε χώρα στην πόλη της Ρόδου, οι θρύλοι του σκληρου ροκ Nightstalker μαζι με τους Beggars σε ενα χορταστικό διήμερο. Η σημαντικότητα αυτού του γεγονότος δεν περιορίζεται στο οτι σπανια επισκέπτονται το νησι μεγαλα σχήματα αλλα επεκτείνεται περαιτερω δίοτι μιλάμε για ενα διήμερο που τεινει να προσδωσει εναν εορταστικό χαρακτήρα σε όποιο μέρος και να διοργανωθεί. Το Rock Overdose βρέθηκε εκεί για να καταγράψει αυτό το διήμερο.

 

Το ειδος μουσικης των δυο σχηματων θα μπορουσε να χαρακτηριστεί «παρεμφερή» , οπότε το κοινό που παρακολούθησε το εν λογω διημερο είχε να κανει με το ιδιος ειδος μουσικης κι απο τα δυο σχηματα. Απο την άλλη μπορουμε να πουμε οτι υπαρχει μεγαλη διαφορετικοτητα μεταξυ των Nightstalker και των Beggars καθώς κυμαίνονται σε διαφορετικά μονοπάτια. Απο την μία ο γνωστός σε ολους μας ηχος των Nightstalker, ενα ηχος που δεν χωραει σε καμια ταμπελα, κι απο την αλλη ο ξεχωριστός και διαφορετικος ήχος των Beggars.

 

Είχα την χάρα να βρεθώ και με τα δύο σχηματα την σε μια χαλαρη συζήτηση κατα το souncheck της πρώτης μέρας, Βρήκα και τους δύο σε μια ευδιάθετη και χαλαρή κατασταση, σε αντιθεση με τον χαμο που θα επακολουθούσε. Σε αυτην συνάντηση είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με τον Αργύρη για διάφορα θέματα, τα οποία θα παρουσιαστούν σύντομα από το Rock Overdose.

 

Tο live της Παρασκευής όσο και αυτό του Σαββάτου ήταν sold out με το Legends Rock Bar να ειναι γεμάτο. Ο ήχος ηταν παρα πολύ καλός και το κοινο υπερβολικα θερμό. Οι Beggars μας παρουσίασαν ενα νέο τραγούδι τους με τίτλο «Book Of Days» από το επερχόμενο άλμπουμ τους, Οι Nightstalker παίξαν τις κλασικές επιτυχίες με αποκορύφωμα το Children Of The Sun όπου ολο το μαγαζί σηκώθηκε στον αέρα και τις δυο μέρες.

Η επόμενη μέρα (Κυριάκη ) μας βρήκε εξω απο το Legends Rock Bar σε εναν φουρνο/καφε παρέα με τον Γιάννη (Beggars) σε μια κατάσταση «δεν κοιμάμε αλλά έχω 1000 στρουμφάκια με βαριοπούλες να κοπανάν στο κεφάλι μου» να συζητάμε για τα παιδικά μας χρόνια και τις ηθικές αξίες του σήμερα (κάψιμο), τα οποία θα παρουσιαστούν και πάλι σύντομα από το Rock Overdose.

 

Για το Rock Overdose,
Δημήτρης Χίτζος

Φωτογραφίες: harrispastrikos.com

beggarstalker stalker 19 stalker 18 stalker 17 stalker 16 stalker 15 stalker 14 stalker 13 stalker 11 stalker 10 stalker 9 stalker 8 stalker 7 stalker 6 stalker 5 stalker 4 stalker 3 stalker 2 stalker 1

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Comments