Ανταπόκριση: ANNIHILATOR, Morphinject @ Principal Club Theater, Θεσσαλονίκη (29/10/2016)

29/10 και όλοι οι δρόμοι, οδηγούν στο Principal Club Theater στην Θεσσαλονίκη καθώς ο Jeff Waters και η παρέα του, μας υποσχέθηκαν ένα εξαιρετικό live show.

Πρόκειται για την Πέμπτη φορά που επισκέπτονται την χώρα μας, με την τελευταία να μας γυρίζει 5 χρόνια πίσω στο 2011!

Καναδική επέλαση εν όψη και οι οπαδοί, αρχίσαν να φτάνουν από νωρίς στον συναυλιακό χώρο αναμένοντας ένα show μεγάλων προσδοκιών.

Οι Annihilator, είναι ο Jeff Waters και η εμφάνιση τους στην Θεσσαλονίκη, είχε διαφοροποιημένο line up. Αλλωστε γνωρίζουμε πως τα τελευταία χρόνια λειτουργεί ως μονάδα και χρησιμοποιεί διάφορους μουσικούς για τις live εμφανίσεις!

Την βραδιά, άνοιξαν οι δικοί μας Ξανθιώτες με έδρα την θεσσαλονίκη hard core metallers Morphinject, οι οποίοι ανέβηκαν στην σκηνή στις 21:30 και για τα επόμενα 40 λεπτά περίπου, ζέσταναν το κοινό και δημιούργησαν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για τους Annihilator.

Παρακολουθήσαμε μια δεμένη μπάντα με άρτιο παίξιμο, γεμάτη ενέργεια που απέδωσε τα μέγιστα, κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα του κοινού. Η μπάντα με επιρροές απο The Haunted, Exodus, συνδυάζει με μοναδικό τρόπο το hard core με thrash πινελιές και προσωπικά με ενθουσίασε αρκετά, ιδίως λόγω της ενέργειας και της αυτοπεποίθησης της.

Το Set List τους, βασίστηκε στην πρώτη  τους πρόσφατη δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Colony Collapse Disorderκαι η εμφάνιση τους ήταν άκρως επαγγελματική, έδειξαν πως είναι μια μπάντα η οποία μέσω της σκληρής δουλειάς και της εργατικότητας έχει μέλλον, αρκεί να υπάρξει και η κατάλληλη στήριξη. Η εμφάνιση τους απέδειξε πως το αξίζουν και με το παραπάνω.

Αξίζει να τονίσουμε πως κατά την διάρκεια της εμφάνισης τους, ο Jeff Waters τους παρακολούθησε για λίγα λεπτά από τα backstage και έδειξε να του αρέσουν αρκετά, πράγμα που σχολίασε και αργότερα, επί σκηνής.

Το ρολόι, έδειχνε 22:30 και ύστερα από τις καθιερωμένες προετοιμασίες, ο Jeff Waters και η παρέα του ανέβηκαν στην σκηνή και για την επόμενη μιάμιση ώρα μας πρόσφεραν ένα εξαιρετικό live show!

Εκκίνηση με το Suicide Societyαπό το 15ο ομότιτλο album τους, με τον Jeff Waters σε τρελά κέφια και την υπόλοιπη μπάντα να αποδίδει άψογα, καθ’όλη την διάρκεια της εμφάνισης τους.

Αριστη επικοινωνία με το κοινό, γεμάτοι ενέργεια απέδειξαν το πόσο μεγάλη μπάντα είναι, ιδίως ο mastermind Jeff Waters ο οποίος ήταν απλά απολαυστικός.

Η μπάντα και το κοινό, ήταν ένα ιδίως στα κλασικά “King Of The Kill”, “WTYD”, “Phantasmagoria”, “Alison Hell”, “Stonewall”, “Set The World On Fire”, με αρκετά mosh pit και circle pit να έχουν την τιμητική τους.

Επίσης, το Set List τους περιλάμβανε τα “Annihilator”, “No Way Out”, “Creeping Again” , “ Syn Kill 1”, “No Zone( με τον μπασίστα τους να αναλαμβάνει χρέη τραγουδιστή ), Brain Dance”, “Second To None και το Human Insecticideτο οποίο έκλεισε την εκρηκτική εμφάνιση τους.

Τον μέγιστο Jeff Waters, πλαισίωναν οι εξαιρετικοί πιτσιρικάδες μουσικοί Aaron Homma (Guitar), Rich Hinks ( Bass ) και Fabio Alessandrini ( Drums).

Η 29η Οκτωβρίου, θα μείνει για αρκετό καιρό χαραγμένη στην μνήμη μας με την ελπίδα να τους ξαναδούμε σύντομα.

Αλλωστε τέτοια live shows γουστάρει να βλέπει ο οπαδός και οι Annihilator απέδωσαν τα μέγιστα  όσοι ήταν εκεί ξέρουν, οι υπόλοιποι μην χάσετε την ευκαιρία να τους απολαύσετε στην επόμενη επίσκεψη τους στην χώρα μας, ο τρελοκαναδός και η παρέα του θα σας ικανοποιήσουν στο έπακρο όπως και εμάς με την  μαγευτική εξαιρετική εμφάνιση τους.

Set List:

  • Suicide Society
  • King Of The Kill
  • Creeping Again
  • Annihilator
  • No Way Out
  • Set The World On Fire
  • Stonewall
  • Syn Kill 1
  • Nozone
  • Brain Dance
  • Alison Hell
  • Second To None
  • Phantasmagoria
  • T.Y.D
  • Human Insecticide

Φωτογραφίες: Γιάννης Αντωνίου

img_6657

img_6654

img_6678

img_6684

img_6723

img_6733img_6735

 img_6753img_6755img_6762img_6779img_6834img_6867img_6840img_6788

Comments