Ανταπόκριση: Architects, Fall Of Man, All Vows Collapse @ Κύτταρο Live, 08/06/14

8 Ιουνίου. Η μέρα που όλοι περίμεναν με τόση ανυπομονησία επιτέλους είχε φτάσει. Ήταν ήδη 8 η ώρα το βράδυ όταν ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται έξω από το Κύτταρο. Εκστατικοί και ενθουσιασμένοι περίμεναν πώς και πώς την έναρξη του live!

Μια ώρα αργότερα, οι πόρτες άνοιξαν και στη σκηνή ανέβηκε η πρώτη μπάντα της βραδιάς, οι All Vows Collapse, ανέλαβαν το δύσκολο έργο να ανοίξουν το live. Παρά την ατυχία που αντιμετώπισαν και δεν μπόρεσαν να παίξουν με τον κανονικό 2 ο τους κιθαρίστα, με πολύ όρεξη και φοβερό groove, κατάφεραν να αποσπάσουν τις καλύτερες εντυπώσεις και να ξεσηκώσουν το κοινό!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Setlist:

"Never Let Me Sink"

"Snakes"

"Waves Ahead"

"Top Gun"

"Death Wish"

"Sail Away"

 

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι Fall of Man.  Γεμάτοι ενέργεια και πάθος, τα οποία μετέδωσαν και στο εκστασιασμένο τους κοινό, παρουσίασαν αρκετό υλικό από την πρόσφατη τους δουλειά και άφησαν τους πάντες άφωνους με τη φανταστική τους απόδοση on stage!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Setlist:

Νέο Κομμάτι

"Golden Shades Of Black"

"Beware"

"The Flagship"

"Silence"

"Of Incarnations And Elixirs".

 

 

Και τα φώτα σβήσανε… Και το κοινό φώναζε ανυπόμονο και παθιασμένο… ‘ARCHITECTS’…’ARCHITECTS’…’ARCHITECTS’…   Και μόλις μέσα σε λίγα λεπτά, η μπάντα βρισκόταν on stage!  Ήδη από την εισαγωγή του πρώτου τους κομματιού, Gravedigger, το κοινό, μαγεμένο από την μοναδική ατμόσφαιρα που επικρατούσε,  δεν σταμάτησε να τραγουδά και να κάνει headbanging! Mosh pits, stage diving και πανικός καθώς το ένα τραγούδι διαδέχονταν το άλλο! Ο εκπληκτικός frontman Sam Carter κυριολεκτικά ‘τα έδωσε όλα’ υπό τη συνοδεία των αδερφών Searle και του μπασίστα Alex Edwin Dean που ξεσήκωσαν το πλήθος με την ανεπανάληπτη performance τους. Μετά την εμφάνισή τους στο Rock am Ring την προηγούμενη μέρα, οι Βρετανοί Architects, πραγματοποίησαν ένα αξέχαστο show στη χώρα μας! Μια φοβερή βραδιά, μια συγκινητική εμπειρία, μια αξέχαστη ανάμνηση από μια αξεπέραστη, πολλά υποσχόμενη μπάντα που ελπίζουμε να ξαναδούμε live και να ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Setlist:

Gravedigger

C.A.N.C.E.R.

Alpha Omega

Even If You Win,

You're Still A Rat

Day In, Day Out

Naysayer

The Devil Is Near

 Dead Man Talking

 Follow The Water

 Colony Collapse

 Devil Island

Early Grave

Broken Cross

 Encore:

Red Hypergiant

These Colours Don't Run

 

Για το RockOverdose.gr,

Βουνζουλάκη Ελπίδα (Hope Vnz)

Φωτογραφίες: John Metalman

Comments