Ανταπόκριση: DARE, Side Effects @The Crow Club, Αθήνα (17/3/2018)

Για δεύτερη φορά είχαμε την χαρά να απολαύσουμε τους DARE στην χώρα μας,οι οποίοι γιόρτασαν μαζί μας τα 30(!!!!) χρόνια ύπαρξής τους. Στο φιλόξενο CROW CLUB (όπως και πέρσι) ο Darren o Vinny και η παρέα τους μας χάρισαν ένα σχεδόν δίωρο σόου,ένα best of set list της 30χρονης πορείας τους που δεν άφησε κανέναν ανικανοποίητο.

 

 

Την βραδιά άνοιξαν οι Αθηναίοι SIDE EFFECTS,ένα σχήμα που κινείται στον χώρο του Hard and heavy rock.Μας παρουσίασαν κομμάτια από το επερχόμενο άλμπουμ τους υπό τον τίτλο «EXPEDITION».

Όμορφες μελωδίες ανάμεικτες με δυνατά riffs και δισολίες άψογα δεμένα υπό την ''καθοδήγηση'' του Τάσου Λαζαρή στα φωνητικά, ήταν το ιδανικό ζέσταμα για τον κόσμο.Ξεχώρησαν το «Into the Sea» (τσεκάρετε το video clip τους) το ''Side effects'' το «Expedition» και φυσικά έγινε χαμός με τη διασκευή του "I Might Lie".
Μετά από 40 περίπου λεπτά παρέδωσαν την σκυτάλη στους DARE και σίγουρα οι SIDE EFFECTS μας άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

 

 

Γύρω στις 10 λοιπόν οι αγαπημένοι μας Ουαλοί ανέβηκαν στο stage του CROW CLUB (για μία ακόμη φορά ο ήχος ήταν άψογος και οι διορθώσεις που έκαναν οι υπεύθυνοι του club έπιασαν τόπο) . Σε μεγάλα κέφια όλη η μπάντα ξεκίνησε δυνατά με το Sea of roses και ο χαμός ξεκίνησε. Μπορεί να μην είμασταν πολλοί άλλα αυτό ουδόλως πτόησε τον Darren και την παρέα του, γίναμε ένα μαζί τους και από το πρώτο κιόλας κομμάτι τραγουδούσαμε μαζί τους.Τα hit τους συνεχίστηκαν με το Stormwind, το Home και το πάρτι ήδη είχε αρχίσει.Μία μεγάλη παρέα κόσμος και μπάντα διασκεδάζαμε και χορεύαμε υπό τους ήχους των υπέροχων μελωδικών τους κομματιών.Ο παιχνιδιάρης Vinny στην κιθάρα,χαμογελαστός αλλά και αλάνθαστος στα σόλο του,έδινε τον ρυθμό και η φωνάρα του Darren ήταν πραγματικά για άλλη μια φορά μαγική.Μπάσο, ντράμς και πλήκτρα συμπλήρωναν το υπέροχο αυτό aorικό παζλ.

Συνολικά 19 κομματάρες (ναι οκ είμαι οπαδός τους από το την πρώτης τους δουλειά) από όλη τους την πορεία και φυσικά στα Abandon και Into the fire ο σχετικός πανικός μιας και από αυτούς τους δύο ύμνους κάπου εκεί στο μακρινό 1988 έκαναν την εμφάνισή τους στον χώρο του μελωδικού rock.

 

 

Γύρω στις 12 μας αποχαιρέτησαν με μία υπόσχεση ότι κάπου στο μέλλον θα τα ξαναπούμε και φυσικά όλοι μαζί μία παρέα συνεχίσαμε να τα πίνουμε μαζί τους μέσα σε μία άκρως ζεστή ατμόσφαιρα και έδειχναν να το απολαμβάνουν με γέλια,αστεία και πραγματικά δεν θυμάμαι άλλη μπάντα που όλα τα μέλη της να είναι τόσο ευδιάθετα και τόσο φιλικά με το κοινό τους.

Σίγουρα κανένας δεν έμεινε παραπονεμένος από αυτό το live.Ήχος,σκηνική παρουσία,set list, ακόμα και το πρόγραμμα εμφάνισης ήταν όλα άψογα. Για άλλη μία φορά η διοργανώτρια εταιρεία BlackRose και η Fairplay υπό την χορηγία της rockstar energy drink μας χάρισε ένα υπέροχο live και ανακοίνωσε ότι μέσα στο 2018 θα δούμε μπάντες που δεν φανταζόμασταν ότι στην χώρα μας θα ήταν εφικτό. Ετοιμαστείτε λοιπόν για MAGNUM - THUNDER - TURISAS - SONS OF APOLLO! Δεν σχολιάζω άλλο!

 

 

 

Για το Rock Overdose,

Στέλιος Παλαμιδάς 

 

Comments