Ανταπόκριση: DEEZ NUTS, Seasons AC, MindthreaT, Till I Drop Dead @ MODU Αθήνα (25/02/2017)

Έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια είχαμε την τύχη να απολαύσουμε επί ελληνικού εδάφους τους Αυστραλούς Deez Nuts στα πλαίσια του Eastern European Tour 2017 το οποίο έπειτα από Λετονία, Εσθονία, Ρωσία κατέληξε σε εμάς και θα κλείσει στη Βουλγαρία. Πραγματικά θεωρώ τυχερό όποιον βρέθηκε στο Live καθώς ήταν μια τρομερή εμπειρία. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Το Live άνοιξαν οι Till I Drop Dead, μια πενταμελή μπάντα με πολύ δυναμικό ήχο και αρκετό ταλέντο. Το πρώτο τραγούδι που παίξανε ήταν το New hopes for an old world το οποίο αποτελεί δική τους δουλειά. Συνέχισαν με δυο διασκευές . Αρχικά ακούσαμε το Second Sucks των A Day To Remember και στη συνέχεια το Through Struggle των As I Lay Dying.Τέλος έκλεισαν με άλλο ένα δικό τους κομμάτι το Deceive me? Good luck with that!

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρανε οι εξαιρετικοί MindthreaT οι οποίοι ετοιμάζουν το πρώτο τους full length άλμπουμ τους που αναμένεται να είναι έτοιμο μέσα στην άνοιξη. Έτσι είχαμε την τύχη να απολαύσουμε και δυο νέα κομμάτια από την εν λόγω δουλειά. Τη συναυλία άνοιξαν με το κομμάτι τους White Colors συνέχισαν δυναμικά με άλλα δύο δικά τους κομμάτια το Daydream και το Νightscape και έκλεισαν με το εκπληκτικά δυναμικό Black Dreams.Εξαιρετική εμφάνιση όπως και σκηνική παρουσία.

Και πριν φτάσουμε στο main event στη σκηνή ανέβηκαν οι Seasons AC. Πραγματικά εντυπωσιακή εμφάνιση. Παρουσιάστηκαν πολύ εκφραστικοί αλλά και πολύ επικοινωνιακοί στη σκηνή. Το πρώτο κομμάτι που ακούσαμε ήταν το Winter Nights. Συνέχισαν δυναμικά με τα Painting Chronicles, Petrichor και Crossing Hands και έκλεισαν με το Lost Hope is happiness. Πέρα από αυτά μας παρουσίασαν και ένα νέο τους κομμάτι, το Black το οποίο προσωπικά με ενθουσίασε πολύ. Τέλος αξίζει να πούμε ότι οι Seasons AC ετοιμάζουν tour στη Θεσσαλονίκη στο άμεσο μέλλον και θα μπορέσετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες από τη σελίδα τους στο Facebook στέλνοντας τους μήνυμα.

Και κάπως έτσι έφτασε η μεγάλη στιγμή όπου οι Deez Nuts πάτησαν τη σκηνή. Χωρίς καμία χρονοτριβή μας τρέλαναν μπαίνοντας με το Band of Brothers. O κόσμος είχε πορωθεί από την ενέργεια και το πάθος των αυστραλών που έπαιζαν έχοντας ελάχιστες ώρες στην Ελλάδα. Τρομερή εντύπωση το πόσο επικοινωνιακός ήταν ο JJ Peters ευχαριστώντας συνέχεια τους fans για την υποστήριξη τους. Το live συνεχίστηκε, φτάνοντας στο Shot After Shot κάνοντας το οποίο έκανε το κοινό να χτυπιέται καθώς και τα Discord και Commas and Zeroes που βρίσκονται στο νέο τους album Binge and Purgatory. Highlight της βραδιάς ήταν αναμφισβήτητα η στιγμή που έπαιξαν το Stay True με τον JJ να δίνει το μικρόφωνο σε μια νεαρή θαυμάστρια. Οι fans δεν θα πρέπει να έμειναν δυσαρεστημένοι σε καμία περίπτωση καθώς η μπάντα εκπλήρωσε τις επιθυμίες τους παίζοντας τα I Dont Wanna Talk About It καθώς και Behind Bars. Τέλος έκλεισαν την εκπληκτική τους εμφάνιση με τα Wrong Things Right και Your Mother Should Have Swallowed You αφήνοντας μας με την ελπίδα πως θα τους ξαναδούμε στο μέλλον. Μετά το τέλος του live έμειναν να φωτογραφηθούν με όλους τους fans και μοίρασαν αυτόγραφα.

Τέλος θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην διοργάνωση Hardtimes Athens που βοηθάει τα συγκροτήματα της ελληνικής σκηνής δίνοντας τους την ευκαιρία να ανοίξουν τις συναυλίες σε τόσο σπουδαία συγκροτήματα του είδους αυτού καθώς και την ευκαιρία που δίνει σε εμάς να απολαύσουμε νέα σχήματα από το εξωτερικό.

 

DEEZ NUTS SETLIST:

Band Of Brothers

Popular Demand

What’s Good

If You Don’t Know

Shot After Shot

Discord

What I Gotta Do

Hustle Everyday

I Don’t Wanna Talk About It

Behind Bars

Face This On My Own

Commas And Zeros

Wrong Things Right

Your Mother Should Have Swallowed You

Για το Rock Overdose

Stavros Rozakis

Φωτογραφίες: Ioannis Livanos ( https://www.facebook.com/JohnMetalmanPhotography/)

 

Φωτογραφία του χρήστη John Metalman Photography.

Φωτογραφία του χρήστη John Metalman Photography.Φωτογραφία του χρήστη John Metalman Photography.Φωτογραφία του χρήστη John Metalman Photography.Φωτογραφία του χρήστη John Metalman Photography.Φωτογραφία του χρήστη John Metalman Photography.

Φωτογραφία του χρήστη John Metalman Photography.

Φωτογραφία του χρήστη John Metalman Photography.

Φωτογραφία του χρήστη John Metalman Photography.

Φωτογραφία του χρήστη John Metalman Photography.Φωτογραφία του χρήστη John Metalman Photography.

Φωτογραφία του χρήστη John Metalman Photography.Φωτογραφία του χρήστη John Metalman Photography.Φωτογραφία του χρήστη John Metalman Photography.Φωτογραφία του χρήστη John Metalman Photography.

Comments