Ανταπόκριση: Gus G σεμινάριο κιθάρας στο Ράδιο Σίτυ, Θεσσαλονίκη

  Ιστορικός χώρος της πόλης το θέατρο Ράδιο Σίτυ, ιστορικό και το πρώτο σεμινάρο κιθάρας του Gus G. στην γενέτειρα του την Θεσσαλονική. Μπροστά σε ένα αρκετά διψασμένο κοινό, με το κόσμο να ξεπερναέι τα 200 άτομα, ο Κώστας για παραπάνω από 2 ώρες έδωσε τα φώτα του έπανω σε πάρα πολλά τεχνικά κιθαριστικά ζητήματα, για τον κόσμο της μουσικής βιομηχανίας και φυσικά για τον Οzzy και τους Firewind.
Φυσικά με την κιθάρα του που όντως είναι η προέκταση του χεριού του έπαιξε τραγούδια από όλη του την πορεία. Ο ίδιος μετά από τα clinics που πραγματοποίησε σε Ιαπωνία και Ιταλία και με μια Αυστραλιανή  περιοδεία με τους Firewind να είναι στα σκαριά ήταν αρκετά αγχωμένος όπως παραδέχτηκε και με την παρουσία των γονιών του, απάντησε σε πάνω από 30 ερωτήσεις και έδειξε το πόσο ταπεινός και χαλαρός παραμένει πάρα το ότι μέσα σε 15 χρόνια καριέρας έχει πετύχει πράγματα που άλλοι απλά τα ονειρεύονται.
 
 
 
Μετά την ολοκλήρωση του event ο Gus σαν αληθινός rock star έκατσε υπομονετικά για 1 ώρα βγάζοντας φωτογραφίες και υπογράφοντας αυτόγραφα σε όλους τους θεατές, σε όλους τους fan του που βρέθηκαν στο Ράδιο Σίτυ.
Για την ιστορία τα τραγούδια που έπαιξε ήταν τα Till the end of time, Few against many, Insanity, World on fire, Wall of sound, Fire and the fury, Let me hear your scream και το SKG.
 
 
Για το RockOverdose.gr: Αλέξανδρος Γ. Νεράντζης

Comments