Ανταπόκριση: GUS G, Hand of Fate,Project Theory @ Μύλος, Θεσσαλονίκη (8/9/2019)

Όταν εντόπισα στα social media ότι ο Gus G, o Έλληνας κιθαρίστας από την Θεσσαλονίκη, που έπαιξε στην μπάντα του Ozzy Osbourne, επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη για μια συναυλία στο Mylos Club..αναφώνησα "heeell yeaah, θα παω!"..Και πήγα!

 

 

Η συναυλία ήταν sold out και όπως αντιλαμβάνεστε μέσα στον χώρο δεν έπεφτε μπαγκέτα!! Ο κόσμος γέμισε το κλαμπ σχεδόν από την αρχή, δικαίως, καθώς και οι δύο support bands ήταν πολύ δυνατές.

 

Η πρώτη μπάντα, Hand of Fate, μια μπάντα της Θεσσαλονίκης, μας κράτησε παρέα με symphonic rock και metal τραγουδια και το καλύτερο; Έπαιξαν και το κομμάτι "Think of Μe" του γνωστού θεατρικού έργου "Phantom of the Opera".

 

H δεύτερη, επίσης Θεσσαλονικιώτικη μπάντα, Project Theory, ένα metal σχήμα που αναμφίβολα βγήκε και τα έσπασε προετοίμασε άριστα το κοινό για να υποδεχθεί τον Gus G μαζί με το συγκρότημα του που αποτελείται από τους Dennis Ward (Unisonic / Pink Cream 69) και Jo Nunez (Firewind).

Έτσι, στις δέκα ακριβως η αναμονή τελείωσε και είχε έρθει η ώρα να ανέβουν στην σκηνή ο Gus G με την μπάντα του. Πάρτε μια ιδέα του live από τις φωτογραφίες παρακάτω.

Για το RockOverdose,

Μαίρη Πέννα

 

  

Comments