Ανταπόκριση: JAG PANZER, Chronomancy, Gemini Act στο Eightball Rock Club, 28.09.2015 – Θεσσαλονίκη

Δευτέρα απόγευμα, κατηφορίζω στο Eightball καθώς η μέρα ανήκει αποκλειστικά στους Jag Panzer. Εισήλθα στο συναυλιακό χώρο, αναμένοντας τις 2 support μπάντες που θα ανοίξουν το πρόγραμμα και θα προετοιμάσουν το έδαφος για τους μέγιστους Panzer.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Στις 20:20 ανεβαίνουν στην σκηνή οι Chronomancy και για το επόμενο μισάωρο, ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα με το αμερικάνικο power τους. Δεμένη μπάντα με επαγγελματισμό, απέδωσαν εξαιρετικά τα κομμάτια τους και κλείσανε την εμφάνιση τους μέσα σε χειροκροτήματα, παίζοντας το "Τhor"των Μanowar. Μια πολύ καλή εμφάνιση αδιαμφισβήτητα.
 
Setlist:
 
The City Of Time
Shining Blood
Baptized In Fire
Visions
Reincarnation
Divine Command
Thor ( The Powerhead)
 
Λίγα λεπτά αργότερα, ανεβαίνουν στην σκηνή οι Gemini Act και το αμερικάνικο power δίνει τη σκυτάλη σε progressive ηχοχρώματα. Άρτιοι μουσικοί αποδίδουν εξαιρετικά τα πολύπλοκα θέματα τους και ήταν ευχάριστη έκπληξη οι 2 διασκευές σε Savatage (Gutter Ballet) και Black Sabbath (Ηeaven And Hell ) αποτίοντας φόρο τιμής στου υπέρτατο Dio.
 
Setlist:
 
Monster
Jail
Still Alive
Gutter Ballet
Dawning
Rock On
Back To Life
Friends For Ever
New Order
Illusions
Heaven And Hell
Warriors
 
Οι 2 support μπάντες δημιούργησαν το κατάλληλο κλίμα και ήρθε η ώρα που όλοι περιμέναμε, οι Jag Panzer ανεβαίνουν στην σκηνή και το show ξεκινάει. H υπέρτατη μορφή του Joey Tafolla στα δεξιά της σκηνής, σε συνδυασμό με τα εξαιρετικά riff και solos, ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη. Ο Tyrrant σε εξαιρετική φόρμα αποδίδει τέλεια, λες και δε πέρασε μια μέρα από το 1982. Η μπάντα σε τρελά κέφια, άκρως επικοινωνιακοί με το κοινό να συμμετέχει σε κάθε κομμάτι. Ένα best of με τραγούδια απ' όλα τα άλμπουμ τους ακούσαμε και μείναμε αποσβολωμένοι, ιδίως με τα φωνητικά του Tyrrant!! Περιττό να πω πως στο "Harder Than Steel"έγινε μακελειό. Αν δεν έχετε δει τους Jag Panzer live σας παροτρύνω να τους δείτε, μιλάμε για εμπειρία ζωής.
 
Τέλος, έχοντας την τιμή να συναντήσω προσωπικά τους Tyrrant και Tafolla ένα έχω να πω. Η ευγένεια και το ενδιαφέρον που δείξανε σεβόμενοι τον ακροατή, με σκλάβωσε. Χαμηλών τόνων και με το χαμόγελο, μακάρι να ήταν και άλλοι σαν αυτούς!
 
Setlist
 
Black
Iron
Mission
License To Kill
Generally Hostile
Future Shock
Symphony Of Terror
Lustfull And Free
Chain Of Command
Reign Of Tyrrants
Let It Out
Warfare
Harder Than Steel
Death Row
Call Of The Wild
Fates Triumph
Lights Out ( UFO)
Metal Melts The Ice
 
 
Για το Rock Overdose,
 
Παναγιώτης Κωνσταντής
 
 
Φωτογραφίες: Γιάννης Θεοδωρίδης (Eye4Rock Photography)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comments