Ανταπόκριση: JOE LYNN TURNER @ Prague Live Stage, ΚΑΣΤΟΡΙΑ (24/6/2016)

Ο θρυλικός τραγουδιστής JOE LYNN TURNER έδωσε χθες (24/6) μια μοναδική συναυλία για το κοινό της Καστοριάς στο Prague Live Stage στο εμπορικό κέντρο, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

Πάνω από 150 άτομα παραβρέθηκαν στη συναυλία για να δούνε και να απολαύσουνε από κοντά τον τραγουδιστή ο οποίος πέρασε από RAINBOW, DEEP PURPLE, YNGWIE MALMSTEEN κλπ.

 

Τη συναυλία άνοιξε στις 22:30 ο Γιώργος Γάκης παίζοντας κλασσικά ροκ κομμάτια, για να πάρει τη σκυτάλη μετά από ένα μικρό διάλειμα ο κύριος JOE LYNN TURNER.

 

Και ενώ θα μπορούσε να παρουσιάσει μόνο κομμάτια που τραγούδησε ο ίδιος και κομμάτια από τις μπάντες που έχει περάσει, προτίμησε να διασκεδάσει τον κόσμο τραγουδώντας αγαπημένα κομμάτια τα οποία όπως είπε και ο ίδιος είναι οι μουσικές του επιρροές.

 

Ξεκίνησε με  Hush και Deep Purple (λέγοντας ότι αυτός και η γυναίκα του αγαπάνε τη πόλη της Καστοριάς) και συνέχισε με κλασσικά ροκ κομμάτια.

Ακούσαμε Kansas (Dust In The Wind), ακούσαμε Doors, Elvis Presley... Σε όλα τα κομμάτια ήταν ερμηνευτικά καταπληκτικός. Σε αντίθεση με αρκετούς οι οποίοι πριν τη συναυλία εικάζανε πως ο Turner πια δεν μπορεί να τραγουδήσει όπως παλιά!

 

 

Ακούσαμε και το "Catch The Rainbow" με έναν συγκινητικό πρόλογο να προηγείται, αφιερώνοντας το κομμάτι στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Ronnie James DIO...

 

Δεν λέιψανε και τα κλασσικά κομμάτια της περιόδου που τραγουδούσε στους RAINBOW "Street Of Dreams" και "Stone Cold"

 

 

Σε όλα τα κομμάτια ο κόσμος συμμετείχε, τραγουδώντας μαζί με τον Joe, ο οποίος ήταν πολύ φιλικός και επικοινωνιακός με το κοινό.

Λίγο πριν το τέλος ακούσαμε και το "Smoke On The Water", ενώ κάνοντας το χατήρι του κόσμου που ζητούσε και άλλο κομμάτι, έκλεισε την μαγική συναυλία με το "Born To Be Wild" των Steppenwolf.

 

Αμέσως μετά ο Joe (μετά από λίγα λεπτά απαραίτητης ξεκούρασης), συνάντησε τους φίλους που πηγαν να τον δούνε, φωτογραφήθηκε, υπέγραψε αυτόγραφα, μίλησε μαζί τους και γενικά κάθε άλλο παρά απόμακρος ήταν.

 

Συνοψίζοντας, η εμφάνιση του JOE LYNN TURNER ενθουσίασε το Καστοριανό κοινό, μην αφήνοντας κανέναν δυσσαρεστημένο, το αντίθετο μάλιστα.

 

Φυσικά δε πρέπει να παραλέιψουμε να ευχαριστήσουμε το Prague που δέχτηκε να φιλοξενήσει ένα τόσο μεγάλο γεγονός και τον κόσμο που στήριξε με την παρουσία του και φυσικά τον Γιώργο Γάκη που το είπε και το έκανε... Έφερε έναν θρύλο στην πόλη μας, σε συνεργασία με τον Ζήση Πετκανά, ο οποίος και διοργάνωσε τη συναυλία.

 

Ας ελπίσουμε να δούμε τον Turner ξανά φέτος τον χειμώνα και πάλι στη πόλη μας!

 

Εις το επανιδείν JOE!

 

DSC07270 DSC07271 DSC07272 DSC07273 DSC07275 DSC07276 DSC07277 DSC07280 DSC07282 IMG_20160625_012008

 

 

 

 

 

Comments