Ανταπόκριση: Kip Winger (USA). Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου (support act: FLYING MERCURY)- Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016 (support act: Steve & Soti Acoustic Jam) – Modu Club

Στην νέα μουσική σκηνή το MΟDU, είχαμε την χαρά να παρακολουθήσουμε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και σημαντικά πρόσωπα του melodic hard rock  ήχου, τον κύριο KIP WINGER.

 

 

Το διήμερο ακουστικό live του Kip ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής με τους Ελληνοαμερικάνους Sleazy Lizards.Το τρίο επί 45 λεπτά μας χάρισε όμορφες μελωδικές στιγμές με δικά τους τραγούδια και με το έντονο ταπεραμέντο τους, την πολύ καλή σκηνική τους παρουσία αλλά και την παθιασμένη  ερμηνεία των κομματιών τους ζέσταναν την ατμόσφαιρα. Κομμάτια όπως τα "Matches & Bottles", "RNR Kamikaze", "Run" ηχούσαν καλά στα αυτιά μας και άρεσαν στον κόσμο που ήδη είχε γεμίσει το MODU. Έκλεισαν με το  "Bahama Mama'' το οποίο τραγούδησαν μαζί με το κοινό. Πολύ καλές εντυπώσεις λοιπόν από αυτό το ενδιαφέρον τρίο.

 

kip-winger-6

Επόμενη μπάντα οι Flying Mercury. Με τον εντυπωσιακό Jon Soti στα φωνητικά και με έξυπνες διασκευές όπως “Carrie” “Bed Of Roses” αλλά και δικά τους κομμάτια Looking For Love - Dream Of Winter - Broken Arrow - The Idol - Our Love Wil Never Die και με τον Παπαπέτρο στα ντράμς να τους καθοδηγεί,ήταν ότι καλύτερο για να προετοιμάσουν το έδαφος για τον Winger. Κλασικό Hard Rock 80s με την Κατερίνα στα πλήκτρα τους Γιάννη και Φώτη στις κιθάρες και την Κωνσταντίνα στην δεύτερη φωνή, μας παρουσίασαν για40 περίπου  λεπτά ένα πολύ καλό δείγμα των δυνατοτήτων τους.

 

kip-winger-7

Η ώρα ήταν 11.15 και ο Kip εμφανίστηκε με την δωδεκάχορδη κιθάρα του στο stage.

Με τα “Cross” και “Easy Come Easy Go” ξεκίνησε δυναμικά και η ατμόσφαιρα ζεστάθηκε με τον κόσμο να τραγουδάει μαζί του.

Άκρως επικοινωνιακός, χαμογελαστός με χιούμορ αλλά και σε μεγάλη φόρμα η φωνή του και φυσικά άρτιος κιθαρίστας, για δύο περίπου ώρες μας χάρισε ένα best of από τραγούδια της  μπάντας του αλλά και την solo καριέρα του.

Άξιος συμπαραστάτης του στα κρουστά ο Στέλιος Παύλου (Sorrowful Angels) τον οποίο ο Kip τον ευχαρίστησε για την πολύτιμη βοήθεια του.

Στην μπαλάντα “Miles Away” ζήτησε κάποιον από το κοινό για τον συνοδέψει και τον ρόλο αυτό ανέλαβε η Κωνσταντίνα Σάννη από τους Lace N’ Leather.

Εκτός από την βοήθεια του Στέλιου είχε και την βοήθεια σε κάποια κομμάτια του Τούρκου φίλου και συνεργάτη του,τα ον  κιθαρίστα Cenk Eroglu.

Δεν αρνήθηκε να τραγουδήσει και να πει τα χρόνια πολλά σε έναν φάν του που είχε γενέθλια αλλά και να πάρει τηλέφωνο και να μιλήσει με ανοιχτή ακρόαση με τον Reb Beach ο οποίος μας χαιρέτησε τηλεφωνικά με την σειρά του και είπε πόσο αγαπάει την Ελλάδα.

 

kip-winger-3

kip-winger-4

 

Πραγματικά ήταν από τα πιο όμορφα και ''γεμάτα'' ακουστικά live που έχω δει και ο Winger σε φοβερή φόρμα μας άφησε όλους ικανοποιημένους και μετά το δίωρο μελωδικό και νοσταλγικό ακουστικό live κατέβηκε από την σκηνή για να κάτσει με τον κόσμο και να μιλήσει μαζί του πίνοντας το ποτό του.

 

Setlist

Cross

Easy Come Easy Go

Who’s the one

Rainbow In The Rose

Headed For The Heartbreak

Miles Away

Hungry

Free

Steam

Nothing

Blind Revolution Mad

Spell I’m Under

Blue Suede Shoes

Down Incognito

Deal With The Devil

Madaleine

Seventeen

 

Για το Rock Overdose

 

Στέλιος Παλαμιδάς

 

Φωτογραφίες

 

Ελένη Καρπούζη

 

kip-winger-2

kip-winger-5

kip-winger-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments