Ανταπόκριση: LAMB OF GOD, Aetherian @ Gazi Music Hall, Αθήνα (3/7/2019)

Μετά από 9 χρόνια ( στο Fuzz το 2010) οι LoG ξαναήρθαν για να μας αποτελειώσουν σε ένα ακόμα εκπληκτικό live!!!

Κατά τις 7 άνοιξαν οι πόρτες και όπως ήταν φυσικό το κάγκελο γέμισε αμέσως και μετά από μισή ώρα το club ήταν ήδη γεμάτο. Οι δικοί μας AETHERIAN είχαν την τύχη να παίξουν μπροστά σε ένα ενθουσιώδες αλλά και πολυάριθμο κοινό.Με τον μελωδικό death metal ήχο τους και με έναν δυναμικό frontman κέρδισαν τις εντυπώσεις αμέσως και όχι άδικα.Ατμοσφαιρικά λυρικά και δυνατά κομμάτια μας κράτησαν συντροφιά για 35 λεπτά περίπου και ο ικανοποιητικός ήχος,βοήθησε στην άρτια απόδοσή τους. Πραγματικά είναι ένα σχήμα που άφησε υποσχέσεις για το μέλλον και καλό είναι να τους τσεκάρετε!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στη σκηνή, παίζει ένα μουσικό όργανο και κιθάρα

Κάπου εκεί η 9χρονη αναμονή τελείωσε!!! Το ρολόι έδειχνε 9.45 και οι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ LAMB OF GOD έκαναν το Gazi Music Hall να σείεται από άκρη σε άκρη!!! Με το Omerta εισέβαλαν στο σανίδη και ο υπερκινητικός Randy Blythe εβαλε φωτιά στο club!!! Μπροστά μας βλέπαμε μια από τις καλύτερες live Heavy Metal μπάντες,όσοι ήταν εκεί θα σας το επιβεβαιώσουν,ΟΛΟΙ!!! Όσοι δεν ήρθατε ίσως χάσατε ένα από τα καλύτερα live των τελευταίων ετών στην χώρα μας. Ενέργεια στα κόκκινα,κέφι ιδρώτας,μπύρες και moshpit ασταμάτητα για τα επόμενα 80 λεπτά.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα στη σκηνή

Οι κομματάρες υποδέχονταν η μία την άλλη και το setlist απλά μαγικό!! Τα επόμενα ήταν τα Ruin - Walk With Me in Hell - Now You've Got Something to Die For και όλος ο κόσμος τραγουδάει και χοροπηδάει υπό τις προτροπές του φανταστικού Randy Blythe που φωνάζει ΩΠΑ kai ΟΥΖΟ και είναι εκστασιασμένος με την ενέργεια των Ελλήνων οπαδών τους,κατι που τον χαροποιηεί και του δίνει ακόμα ένα κίνητρο να μας πάρει τα σκάλπς με την απόδοση του ίδιου αλλά και των υπολοίπων μελών!! Οι κιθάρες σπέρνουν και με τον τέλειο ήχο ακούμε πραγματικά κάθε λεπτομέρεια του παιξίματος από τους απίστευτους παιχταράδες Willie Adler ,Mark Morton και φυσικά τον εμβληματικό John Campbell,και μιλάμε για ήχο επιπέδου cd!!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στη σκηνή, άτομα παίζουν μουσικά όργανα, παπούτσια και κιθάρα

Δυστηχώς στα τύμπανα δεν ήταν ο Chris Adler, βέβαια το δυστηχώς ήταν μέχρι να ακούσουμε τον Art Cruz!! Ο τύπος έδωσε πόνο,ήταν εντυπωσιακός και πραγματικά δεμένος άψογα με τους υπόλοιπους!!! Συνέχεια με τα As the Palaces Burn και τα καινούργια 512 - Engage the Fear Machine έδειξε την δυναμική της μπάντας αφού όλοι τα ήξεραν λέξη πρός λέξη!! Ισοπεδοτικοί και απίστευτα κεφάτοι συνέχισαν με τις κομματάρες Blacken the Cursed Sun - Hourglass - Descending - Still Echoes - Laid to Rest για να κλείσουν με το Redneck!! Τα λιγότερα από 80 λεπτά του σόου δεν νομίζω να απασχόλησαν κανέναν γιατί πραγματικά ζήσαμε ένα γεμάτο από ενέργεια live και όντως μας έχουν λήψει αυτού του είδους τα πάρτυ!! Να τονίσω ότι από πλευράς διοργάνωσης ήταν όλα άψογα,από τις ώρες εμφανίσεων μέχρι και τα του χώρου (μια χαρά ο κλειματισμός και τέλειος ο ήχος)!! Αξέχαστο live από ένα σχήμα που ξέρει πως να δίνει αυτό που θέλουν οι metalheads!!!

Για το Rockoverdose.gr,

Στέλιος Παλαμιδάς

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στη σκηνή, άτομα παίζουν μουσικά όργανα και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στη σκηνή και συναυλία

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στη σκηνή, παίζει ένα μουσικό όργανο, κιθάρα, νύχτα, συναυλία και κείμενο

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, παίζει ένα μουσικό όργανο

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο

Η εικόνα ίσως περιέχει: 21 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, πλήθος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, παίζει ένα μουσικό όργανο, στη σκηνή και κείμενο

Photos: John Metalman Photography

Comments