Ανταπόκριση: NIGHTSTALKER, Bonzai, Chipper live @ Principal Club Theater, Θεσ/νικη (17/10/2020)

 

 

Σάββατο λοιπόν, 17 του Οκτώβρη, στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Ήταν µια φουλ ροκ βραδιά αφού βρεθήκαµε στο live των θρυλικών - και πολυαγαπηµένων µου Nightstalker τους οποίους είχα να δω από την εµφάνισή τους το ’17 στην Καστοριά! Μαζί τους εµφανίστηκαν οι Bonzai και οι Chipper ο οποίοι βγήκαν πρώτοι στη σκηνή.

 

Με φρέσκο, δυναµικό ήχο λοιπόν οι Chipper ξεκίνησαν τη βραδιά και
ήταν η πρώτοι φορά που τους έβλεπα live. Εντυπωσιακές µπασογραµµές, είχαν έναν τρόπο να κάνουν το αυτί σου να κολλάει στο µπάσσο κατά κάποιο τρόπο. Σε
συνδυασµό λοιπόν µε τα “αλήτικα” φωνητικά, αγριεµένες κιθάρες και τα
δυνατά τύµπανα, µας ξύπνησαν όπως το χρειαζόµασταν και χειροκροτήθηκαν θερµά από το κοινό όπως τους άξιζε. Πολύ ωραία µπάντα µε ιδιαίτερο Heavy/Rock ήχο. Θέλουµε να τους ξαναδούµε και περιµένουµε και περισσότερα από αυτούς στο µέλλον.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνέχισαν οι Bonzai, τους οποίους είδαµε πρόσφατα στο long beach festival µαζί µε Rotting Christ, Naxatras και Planet of Zeus. Άριστα µελετηµένοι, µας έβαλαν στην ψυχεδελική τους ατµόσφαιρα κολυµπώντας σε ένα κοκτέιλ από stoner/desert rock και έντονα στοιχεία grunge.
Όλα αυτά συνοδευόµενα από την απαραίτητη “βρωµιά”, για να κερδίσουν τις καρδιές και τα αυτιά του κοινού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η βραδιά έκλεισε µε τους Θεούς πάνω στη σκηνή, να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να περάσουµε εµείς καλά και κατάφεραν όπως πάντα να µας ικανοποιήσουν!

 

Το υπέροχο setlist τους, που περιλάµβανε κοµµάτια από σχεδόν όλη τη δισκογραφία τους, ξεσήκωσε το κοινό το οποίο έδειξε τον ενθουσιασµό του τραγουδώντας, γελώντας και στο τέλος αψηφώντας ιούς και απαγορεύσεις, οι καρέκλες έµειναν άδειες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η αίθουσα πήρε φωτιά, και ο κόσµος σηκώθηκε στο ακουσµα του Children Of The Sun και πλησίασε τον Αργύρη, αφήνοντας τον συνταξιούχο µπράβο (που πριν λίγο είχε τσουβαλιάσει ένα παλλικάρι που τόλµησε να σηκωθεί) µε γουρλωµένα µάτια. ‘Αψογοι όπως πάντα στην έµφάνισή τους, οι Nightstalker µας χάρισαν άλλη µια µαγική βραδιά. Είτε καθιστοί είτε όρθιοι,  είτε ξαπλωµένοι πάντα θα συγκινούµαστε και πάντα θα ξεσηκωνόµαστε όταν τους ακούµε!

 

Τόσο η προσπάθεια των καλλιτεχνών, των διοργανώσεων όσο και του κονού, έδειξαν ότι δεν το βάζουµε κάτω. Αλληλοστηριζόµαστε και πορευόµαστε παρέα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

 

Για το RockOverdose,

Ηλιοπούλου Αντιγόνη

 

 

 

 

 

Comments