Ανταπόκριση: NIGHTSTALKER Live @ Stoa Backroom, Λευκωσία 23/11/13

 

Μία εβδομάδα μετά την φανταστική εμφάνιση των NIGHTSTALKER στο Savino Live της Λάρνακας και αφού ενδιάμεσα όργωσαν σχεδόν όλη την Κύπρο για να γνωρίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, χθες το Σάββατο 23 Νοεμβρίου έκαναν το δεύτερο live τους αυτή τη φορά στην Λευκωσία, στο Stoa Backroom.

 

 

 

CRASH N’ BURN

 

Την βραδιά άνοιξαν (όπως και στην Λάρνακα) οι CRASH N’ BURN. Με μία αλλαγή στην σύνθεση αυτή τη φορά στο μπάσο, όπου την θέση της Μαριλένας Γεωργιάδη πήρε ο Γιώργος Νικολάου, έπαιξαν τα ίδια instrumental stoner/doom κομμάτια που ακούσαμε στην Λάρνακα, προσθέτοντας και μία επίσης instrumental διασκευή αποτυπωμένη από την δική τους οπτική γωνία! Το κοινό διασκέδασε μαζί τους και τους συνόδευε με αρκετό headbanging. Ακόμα μία καλή εμφάνιση για τους Crash N’ Burn.

 

 

 

 

NIGHTSTALKER

Αφού μας πήραν τα κεφάλια το περασμένο Σάββατο, οι NIGHTSTALKER επέστρεψαν για να μας αποτελειώσουν! Με ένα set list που διήρκησε κοντά στις 2 ώρες (!!!), το μεγαλύτερο σε διάρκεια από όσες φορές τους έχω δει στην ζωή μου (και πιστέψτε με, τους έχω δει αρκετές), οι Nightstalker κάλυψαν όλη την δισκογραφία τους χωρίς να αφήσουν το παραμικρό παράπονο στο ασφυκτικά γεμάτο club. Ε, εντάξει… δεν έπαιξαν το “Children of the Sun”, οκ... Αν κάποιος το παίξει “ψείρας” και ψάξει για να βρει παράπονο στο setlist τους, εννοείτε ότι θα βρει. Αλλά σε γενικές γραμμές όλοι φύγαμε ικανοποιημένοι από το εξαιρετικό overdose που μας έδωσαν οι stonerockers! Υπήρχε μία “φήμη” ότι θα ακούγαμε ολόκληρο το “The Ritual” EP ζωντανά, κάτι που έγινε κατά 3/5 αν δεν κάνω λάθος. Σίγουρα δεν ακούσαμε την διασκευή στους Motorhead, το “Iron Horse” και η μνήμη μου με απατά για το “Missing Link” που δεν είμαι σίγουρος αν ακούστηκε ή όχι… Όμως ακούστηκαν τα “Galactic Revolution” με το διαστημικό του solo, το “Hide Your Sun” και το “Never Know (Supersonic)”. Επίσης όλες οι κομματάρες τους όπως τα “All Around (Satanic Drugs from Outer Space)”, “Line”, “Superfreak”, “Go Get Some”, “Soma”, “Dead Rock Commandos”, “The Underdog”, “Raw”, “This is You” ήταν εκεί! Φυσικά encore με “Baby, God Is Dead” (επαναλαμβάνοντας ότι πρόκειται περί διασκευής από τους Neon Knights, αστειευόμενοι βεβαίως) και “Trigger Happy”. Σχεδόν δύο ώρες τραγούδι, χορός, κοπάνημα και απόλαυση παρέα με ένα από τα καλύτερα Ελληνικά συγκροτήματα, κάτι φυσικά που δεν περιμένατε από εμένα να ακούσετε…

Έτσι έλαβε τέλος μία υπέροχη βραδιά, αλλά και γενικότερα μία πάρα πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα παρέα με τους Nightstalker σε Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό! 

 

Για το Rock Overdose: Αντώνης "Jey Key" Κατσαρός

 

 

Για ακόμα μία φορά ευχαριστούμε τον George Varnavides για τις φωτογραφίες του. Νομίζω ότι είναι καιρός να τον κάνουμε official φωτογράφο του Rock Overdose, ε Ζήση;

Comments