Ανταπόκριση: RICHIE KOTZEN @Kyttaro Live Stage, Αθήνα (6/7/2018)

Η 6 Ιουλίου ήταν μία δύσκολη βραδιά για μία συναυλία τύπου Richie Kotzen, γιατί είχε να αντιμετωπίσει ένα μουντιαλικό ματς και ένα άλλο μεγάλο μουσικό event, την εμφάνιση των Arctic Monkeys. Παρόλα αυτά το Κύτταρο ήταν κατάμεστο και στις 22:30 ακριβώς εμφανίστηκε στο σανίδι.

 

 

Μαζί με τους δύο μουσικούς που τόν πλαισίωσαν επί μιάμιση ώρα μας χάρησαν έναν απίστευτο μουσικό πολύχρωμο ταξίδι μέσα από τόν Hard, blues και funky rock ήχο τους.
Ο Kotzen ήταν εξαιρετικός στην φωνή και πραγματικά ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ στην κιθάρα (πόνεσαν τα δάχτυλά μου που τον έβλεπα να παίζει χωρίς πένα και να κάνει απίστευτα σόλο), ο ήχος ήταν απλά τέλειος και η απόδοση των κομματιών ήταν άψογη.

 

Ο Dylan Wilson στο μπάσο έδειξε ότι επάξια ήταν δίπλα στον Richie αφού έχει τέλεια μουσική κατάρτιση και το δικό του σόλο ξεσήκωσε όλο το κλαμπ, πραγματικά μεγάλος παιχταράς ο τύπος! Σε καλή βραδιά ,σωστός αλλά όχι κάτι το τρομερό, σίγουρα όμως κέρδισε το χειροκρότημα και όχι άδικα ο Mike Bennett στα τύμπανα.

 

 

Ξεκίνησε με τα "Losin' My Mind", "Your Entertainer" και "Bad Situation" ενώ προλόγισε το "Socialite" σαν ένα κομμάτι πού αγαπά και είναι γραμμένο από το 1994.Στα "The Road" και "Meds" κάθισε στο synth και με την υπέροχη φωνή του μας ταξίδεψε στον ρομαντικό κόσμο του.

Τα Love Is Blind, High, Fooled Again συμπλήρωσαν το playlist του και στην συνέχεια είχαμε ένα (αχρείαστο) Drum Solo. Με τα Fear, Remember, Help Me αλλά και με το υπέροχο War Paint άφησαν το stage για να επανέλθουν και να κλείσουν με το κλασικό You Can't Save Me.
Εντύπωση προκάλεσε ότι δεν έπαιξε το Riot παρόλο που αναγραφόταν στο play list που είχε μπροστά του!

 

 

Πραγματικά μας απέδειξε ότι είναι ένας εξαιρετικός μουσικός αλλά καθόλου επικοινωνιακός και άκρως διεκπεραιωτικός κάτι που ξένισε λιγάκι, όπως και το ότι φυγαδεύτηκε σαν μεγάλος rockstar κατευθείαν στο tourbus χωρίς να μιλήσει σε κανέναν. Φυσικά την δουλεία του την έκανε ΑΨΟΓΑ όπως όφειλε αλλά ρε φίλε κάτσε για 2-3 υπογραφές.

Η διοργάνωση ήταν για άλλη μία φορά άψογη και εξυπηρετική όπου χρειάστηκε και ετοιμάζει το επόμενο μεγάλο live, την allstar band, SONS OF APOLLO στις 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στο FUZZ!!!

 

 

 

 

Για το Rock Overdose,

Στέλιος Παλαμιδάς 

 

 

Comments