Ανταπόκριση: SKEPTIKAL MINDS – New EP listening party στο Bat City Club

Τελευταία Παρασκευή του Αυγούστου και οι Βέλγοι SKEPTICAL MINDS με τον Ελληνικής καταγωγής, ιδρυτή, κιθαρίστα και συνθέτη της Female goth metal μπάντας,Μιχάλη Στειακάκη, μας επισκέφτηκαν στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο BAT CITY για να ακούσουμε σε πρώτη παγκόσμια το επερχόμενο EP τους!
 
Η μπάντα έκλεισε αισίως τα 10 χρόνια ζωής με 1demo,2 album και 2 Eps. Μετά το τελευταίο και επιτυχημένο cd τους ''SKEPTICALIZED'' που κυκλοφόρησε το 2010 ήρθε η ώρα για το νέο cd που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2014 συνοδευόμενο μάλιστα από ένα comic που θα περιγράφει το concept του δίσκου. Ως τότε όμως θα κυκλοφορήσουν το ep ''LIVING IN A MOVIE'' που θα περιέχει το ομώνυμο και τα: The end of the world - Alcohol - Broken Dolls. Θα κυκλοφορήσει μέσα Οκτώβρη και είχαμε την χαρά να μας το παρουσιάσουν εχθές.
 
 
 
Τα κομμάτια έχουν στοιχεία elecrto-intustrial με heavy κιθάρες και συνοδευόμενα απο την μελωδική φωνή της μικροκαμωμένης, πλην δυναμικής και εντυπωσιακής πάνω στην σκηνή, Karolina, αποτελούν ένα εξαιρετικό ήχο, δυναμικό και μελωδικό ταυτόχρονα!
 
Να σημειώσουμε ότι στο νέο cd που θα κυκλοφορήσει δεν θα περιέχονται αυτά τα 4 τραγούδια.
Η χθεσινή ατμόσφαιρα ήταν άκρως καλλιτεχνική αφού στο BAT CITY ήταν και αρκετοί εγχώριοι και μη, καλλιτέχνες. Μέλη από μπάντες των FALLEN ARISE(που σύντομα θα έχουμε ευχάριστα νέα σχετικά με την κυκλοφορία του παρθενικού cd τους),τους SORROWFUL ANGELS τους SILENT WEDDING και 3 από κορυφαίες τις γυναικείες φωνές της χώρας μας και όχι μόνο, την MAXI NIL(VISION OF ATLANTIS),την ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΣΚΟΥΛΑ(CHAOSTAR) και την εκπληκτική ΗΛΙΑΝΝΑ ΤΣΑΚΙΡΑΚΗ(ex-MEDEN AGAN).
 
Ευχόμαστε στους SKEPTICAL MINDS καλή επιτυχία και σύντομα να τους ξαναδούμε on stage στην χώρα μας μετά το πέρασμά τους από το GAGARIN δίπλα στους EPICA.
 
 
Για το RockOverdose.gr: Στέλλιος "Metalheart" Παλαμιδάς 
 
  
 

Comments