Ανταπόκριση: The Izzy Dizzy Band @ Double Deuce Live Stage, Ρόδος (14/06/2020)

 

Βράδυ Σαββάτου και η νύχτα ξεκινάει χαλαρά στο εξωτικό Νησί της Ρόδου. Βρεθήκαμε σε ένα live stage το οποίο ονομάζετε Double Deuce, πράγμα που δεν οφείλετε στην τύχη αλλά στα τόσα λόγια που ακούσαμε για αυτό το μαγαζί στην Ιαλυσό. .

Περιμέναμε να παίξει ζωντανά οι Izzy Dizzy .πηγαίνοντας από νωρίς να πιούμε και τα μπαράκια μας με την μπάντα.

Σιγά σιγά το μαγαζί άρχισε να γεμίζει με κόσμο. Το περίεργο που παρατηρήσαμε δεν ήταν διάφορες ηλικίες του κόσμου, από νεαρά άτομα έως μιας κάποιας ηλικίας (μα πάντα παιδιά στην καρδιά). Το περίεργο ήταν το είδος του κόσμου, χωρίς να θέλω να κάνω διακρίσεις και να βάλω ταμπέλες θα αναφέρω ότι μέσα στον κόσμο υπήρχαν άτομα εμφανισιακά σε στιλ "ντρεντι" ¨"κυριλέ" "χύμα" ¨"ροκ" κτλπ.

Πράγμα που οφείλετε και στο μαγαζί το οποίο από την μία φαντάζει να έχει τις ρίζες του στο μακρινό Τέξας του ΄80 και από την ΄άλλη να έχει όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες και ανέσεις.

Κατά τις δέκα ανέβηκε η μπάντα στην σκηνή, με μια άνεση και τον αέρα μιας μεγάλης μπάντας.

Το σετ λιστ αποτέλεσαν τραγούδια που κυμαίνονται στην κατηγορία του ροκ, άλλοτε ακουμπούσαν την ποπ και άλλοτε το hard rock. Ακούσαμε τραγούδια από την ξένη άλλα και την Ελληνική σκηνή.

Η μπάντα αρκετά δεμένη σε σημείο που το έκαναν να φέρετε υπερβολικά απλό. Με μια απόδοση στην ποιότητα και στον ήχο που μας άφησε με ανοιχτό το στόμα. Στα φωνητικά εναλλασσόταν οι τρεις frontmen και ειλικρινά οι επίδοση τους άγγιζε μεγάλες φωνές της παγκόσμιας μουσικής ροκ σκηνής. Μουσικά αψεγάδιαστοι σε όλα τα όργανα, προσπάθησα να άκουσε κάποιο λαθάκι ή έστω κάτι που να μην παίχτηκε τόσο καλά και δεν μπόρεσα να εντοπίσω ούτε ένα.

Η σκηνική παρουσία αποτέλεσε μία ακόμη μεγάλη έκπληξη, η αμεσότητα, η επαφή με τον κόσμο και το στήσιμο της μπάντας αξιοθαύμαστα. Το συναίσθημα που εκλάμβανες ήταν αυτό των μεγάλων συναυλιών που έδιναν κάποτε οι hard rock μπάντες.

Μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της μπάντας την οποία είχα την τύχη να δω για δεύτερη φορά θα εστιάσω στο μαγαζί το οποίο ανήκει στα μέλη των Izzy Dizzy. Τα ποτά σε αντίθεση με άλλα μαγαζιά της Ρόδου ήταν πεντακάθαρα και η εξυπηρέτηση ασυναγώνιστη. Το Double Deuce είναι μια καλή λύση για όποια μπάντα θέλει να παίξει ζωντανά στην Ρόδο, έχοντας φιλοξενήσει μεγάλα ονόματα της ροκ μουσικής σκηνής και όχι μόνο.

Για το Rock Overdose,

Δημήτριος Χίτζος

https://www.facebook.com/DoubleDeuceLiveStage

 

Comments