Ανταπόκριση: TREAT, Kingdragon @The Crow Club, Αθήνα (20/10/2018)

Ένα ακόμα Melodic hard rock show έλαβε χώρα στο Crow club (μετά τους Dare, FM, Graham Bonnet Band, Hardline, Coldspell), αυτή τη φορά σειρά είχαν οι Σουηδοί θρύλοι των '80s Treat!

 

 

Την βραδιά άνοιξαν οι δικοί μας Kingdragon.Οι έμπειροι Hard rockers με τον Γιώργο Ασπιώτη να δεσπόζει πίσω από το μικρόφωνο, μας χάρισαν για 45 περίπου λεπτά υπέροχες μελωδίες από την προσωπική τους δουλειά.Στα τύμπανα υπήρχε ένα νέο μέλος ο Ανδρέας Μουζάκης ο οποίος με ένα drum solo έδειξε ότι δικαίως βρισκόταν εκεί.

Setlist: Bridge of War, Last Time, Hide the Sun, Burn it Down, Victim of Love, Dreams are Broken, Asian Star, Man of Yesterday.

 

 

Στις 10:30 ακριβώς, στην σκηνή του Crow ανέβηκαν οι Treat!
Οι περίπου 150 θεατές (κρίμα...απλά κρίμα για ένα ιστορικό σχήμα της Hard rock σκηνής) τους αποθέωσαν και εκείνοι χωρίς ίχνος βεντετισμού έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.
Όλοι οι ροκ ύμνοι τους ακούστηκαν ξεκινώντας με το “Skies of Mongolia” και το πάρτι δεν άργησε να ξεκινήσει. Ο Robert Ernlund, πραγματικά μια ηγετική παρουσία και ένας υπέροχος performer,έδειχνε να το διασκεδάζει και δεν ήταν λίγες οι φορές που κοίταζε έκπληκτος το κοινό να τραγουδάει όλους τους στοίχους από αρκετά κομμάτια τους!

 


Ο Pontus Egberg στο μπάσο ήταν το νέο μέλος (γνωστός από τους The Poodles) ενώ κανείς δεν υστέρησε παιχτικά. Φυσικά συμβολή είχε ο Ανδρέας Γιαννόπουλος στην κονσόλα που έκανε τέλεια (για άλλη μια ακόμα φορά) δουλειά και ο ήχος ήταν αυτός που έπρεπε, αφού και το Crow έχει επενδύσει σε νέα μηχανήματα για αυτόν τον λόγο.
Οι Treat μας παρουσίασαν και 4 κομμάτια από την νέα τους δουλειά ( Tunguska ) αλλά κυρίως έδωσαν βάση όπως όφειλαν άλλωστε στα κλασσικά τους κομμάτια.Με τα “We own the night”, “Get you on the run”, “Party all over”, “Conspiracy” και “World of promises” έγινε ο αναμενόμενος χαμός και κάπου στις 12 και κάτι μας αποχαιρέτησαν αφήνοντάς μας απόλυτα ικανοποιημένους.

 

 

Πραγματικά χίλια μπράβο και άλλα τόσα ευχαριστώ στην διοργάνωση (blackrose - faiplay) - η οποία τήρησε  το πρόγραμμα ακριβώς - που εξαιτίας τους είδαμε άλλη μια ιστορική Hard rock μπάντα, από αυτές που πολύ δύσκολα θα ξαναδούμε στην χώρα μας (μάλλον ποτέ ξανά θα έλεγα) και που στις 30 Νοεμβρίου φέρνουν στην χώρα μας (στο Gagarin) το μεγαθήριο που λέγεται Magnum!

 

Setlist:

Skies of Mongolia

Nonstop Madness

Best of Enemies

Ready for The Taking

Inferno

Ghost of Graceland

Riptide

We Own The Night

Papertiger

Party All Over

Rose Of Jericho

Roar

Get you On the Run

Conspiracy

Progenitors

Build The Love

World Of Promises

 

 

 

Για το Rock Οverdose,

Στέλιος Παλαμιδάς

 

 

Comments