Ανταπόκριση:1000MODS, JAW BONES, EMBARGO στο 8BALL (Vultures release party 31/5/2014)

 Η αλήθεια είναι ότι περίμενα αρκετό καιρό για να μου δοθεί η ευκαιρία να δω από κοντά τους 1000mods από τότε που άρχισα να τους ακούω, μόλις λοιπόν ανακοινώθηκε το live τους στο 8ball το μόνο που έκανα ήταν να μετράω τις μέρες και αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι άξιζε τον κόπο.

EMBARGO:  Η πρώτη μπάντα που εμφανίστηκε και σίγουρα η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς αφού ο μέσος όρος ηλικίας των μελών της ήταν περίπου 15 χρονών. Κέρδισαν την θέση τους ως support αφού ήταν οι νικητές του ‘Battle of the Bands’ (διαγωνισμός που είχε πραγματοποιηθεί λίγες βδομάδες πριν). Πολύ καλοί σε όλη την διάρκεια του set τους οι μικροί φαινόντουσαν να ζουν την κάθε στιγμή στο έπακρο και ενθουσίασαν το κοινό, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μας απασχολήσουν στο μέλλον.

 

 

 

 

JAW BONES: Οι Jaw Bones ήταν το δεύτερο συγκρότημα που έκανε την εμφάνιση του στη σκηνή, κατάφεραν με την ενέργεια τους να κερδίσουν αμέσως τον κόσμο και να μας προετοιμάσουν για αυτό που θα ακολουθούσε. Το set τους περιελάβανε εκτός από δικά τους τραγούδια και δύο διασκευές σε τραγούδια των Nirvana και Alice in Chains. Η συγκεκριμένη μπάντα είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι έχουμε μια πολύ καλή stoner σκηνή που σίγουρα αξίζει την προσοχή μας.

 

 

 

 

 

1000mods: Και η μεγάλη στιγμή είχε φτάσει, οι 1000mods ένα από τα πιο αγαπημένα stoner ελληνικά συγκροτήματα  εμφανίστηκαν και εκεί είναι που ξεκίνησε το party. Γεμάτοι όρεξη και full ενέργεια συνεπήραν το κοινό που φώναζε το όνομα τους από τις πρώτες κιόλας νότες. Τα stage diving διαδεχόντουσαν το ένα το άλλο και η ατμόσφαιρα που επικρατούσε, σου έδινε να καταλάβεις ότι αυτό ήταν μόνο η αρχή. Το setlist τους ήταν βασισμένο κατά κύριο λόγο στη νέα τους δουλειά ‘Vultures’ με τα ήδη γνωστά ‘Claws’ και ‘Low’ χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν υπήρχαν και παλαιότερα αγαπημένα κομμάτια όπως τα ‘Road to Burn’, ‘Vidage’ και ‘El Rollito’. Κανείς δεν κατάλαβε πως πέρασε η ώρα και το live είχε φτάσει στο τέλος του. Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στη μπάντα και εμείς απλά περιμένουμε την επιστροφή τους σύντομα.

 

Για το Rock Overdose,

Μαρία ‘blackdiamond’ Αριτζή 

 

 

Comments