Ανταπόκριση:PLANET OF ZEUS – Stereo Animal – Cellar Dogs – Overpower στο 8ball (3/5/2014)

 
 
 
 
 
 
 Βράδυ Σαββάτου και οι δρόμοι οδηγούν στο Eightball , είναι 8μιση και ήδη έχει μαζευτεί ο κόσμος .
 
 
 
 
Στις 9 άνοιξαν οι πόρτες και 9μιση βγήκαν στη σκηνή οι Overpower με το ροκ τους να αρχίζει να ζεσταίνει τον κόσμο , έπαιξαν κομμάτια από τον πρώτο τους δίσκο "It Takes A Little Time" αλλά και από τον καινούριο που είναι έτοιμος να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014 , έκλεισαν την εμφάνιση τους με μια διασκευή των Hellacopters το “toy’s and flayvors” , είχαν καλό ήχο και φαίνονταν αρκετά προβαρισμένη μπάντα .
 
Setlist :
Are you ready?
New day 
Frap’s time 
On the road again 
Nothing to lose
Can’t runaway again 
Alright , ok 
Long day 
Takes a little time 
Toy’s and flavors (hellacopters)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με τη σειρά τους αναλαμβάνουν τη σκηνή οι Cellar Dogs ,η μόνη μπάντα που έφερνε ηχητικά στους Planet Of Zeus , και με το δυνατό τους  Heavy/Groove/Desert Rock ξεσήκωσε για τα καλά το σχεδόν γεμάτο 8ball και κάπου εκεί έσκασε και το πρώτο moshpit δίνοντας μια μικρή γεύση για το τι επρόκειτο να επακολουθήσει . Οι cellar Dogs  λοιπόν από την Αθήνα ανέβηκαν στη σκηνή τσαμπουκαλεμένοι και  έτοιμοι για όλα , δεν νομίζω να άφησαν κανέναν  ασυγκίνητο και μέσα στα 9 κομμάτια 
που έπαιξαν κέρδισαν το κοινό και σίγουρα αρκετοί που τυχόν δεν τους ήξεραν θα τους ψάξουν . 
 
*Setlist :
Kali 
Bluezila
Jackhammer
Say
My Way 
Train 
Soulhunt
Confidential Game
Get Down 
 
*Το set list είναι όπως το είχε γραμμένο η μπάντα 
 
  
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Μετά τους Cellar Dogs ανέβηκαν στη σκηνή οι Stereo Animal , οι πιο «πειραματικοί» της βραδιάς . Οι Stereo Animal παίζουν σίγουρα metal αλλά με πολλές αποχρώσεις ,όπως industrial ,noise και hardcore punk περάσματα . Με πολύ δυνατή σκηνική παρουσία και με έναν drummer που πετάει φωτιές . Τα moshpits έδιναν και έπερναν , το setlist τους  που ήταν βασισμένο στο δίσκο τους, “Neolithic” , ήταν ότι πρέπει για να βάλουν φωτιά στο 8ball .
 
 
Setlist :
God Perfect None
The Directors
Club Lolines
Viperidae
Outside
Capitalistic Anarchy 
Red Glowing Heads
Workjob
Megatons
Level Zero
 
 
Και έτσι έφτασε η ώρα για τους Planet Of Zeus , ότι και να πω είναι λίγο για αυτό που ακολουθήσε . Το live ηχογραφήθηκε και μαγνητοσκοπήθηκε λογικά για  επερχόμενη ζωντανή κυκλοφορία της μπάντας , οπότε καταλαβαίνετε και θα δούμε και θα ακούσουμε τον πανικό που έγινε στο ασφυχτικά γεμάτο 8ball . Όση ώρα ετοιμάζονταν η σκηνή ακούγονταν τα κλασσικά πλέον συνθήματα για τους “P.O.Z.” και μετά από λίγη ώρα η μπάντα ξεκινάει το set με τα “Macho Libre” και “Sky High Heels” , το party άρχισε !!! Τα moshpits και το  stage diving δεν θα σταματήσει μέχρι οι “Planet Of Zeus” να κατέβουν από τη σκηνή , το κοινό τραγουδούσε κάθε στίχο και μελωδία από κάθε τραγούδι και η μπάντα τους αποζημίωσε με μια live εμφάνιση αντάξια του ονόματος που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια . Για encore κράτησαν τα “Vanity Suit” και “Eat Me Alive” , ότι καλύτερο για το κλείσιμο μιας εκπληκτικά δυνατής συναυλίας . Πρώτη φορά έβλεπα ζωντανά τους Planet Of Zeus και σίγουρα θα τους ξαναδώ , μάγκες το νου σας , οδηγώ και πατάω πεζούς γιατί ακούω Planet Of Zeus . 
 
 
Setlist :
Macho Libre
Sky High Feels
Dawn of the Dead
The Great Dandolos
Leftovers
A Girl Named Greed
Something's Wrong
Vigilante
Supernothing
Tornado 
Space Loop 430
The Ballad of Boston George
Burn This City Down
Stab Me
Woke Up Dead
Vanity Suit
Eat Me Alive
 
 
Για το Rock Overdose , 
Γιώργος Κεχαγιάς 
 
 

 

Comments