Ανταπόκριση: SEDATE ILLUSION @ The Graal Club, Κέρκυρα (10/02/2017)

Παρασκευή βράδυ ανηφόρησα από το παλαιό λιμάνι της Κέρκυρας προς την είσοδο του Νέου φρουρίου, σε μια όμορφη και γραφική περιοχή της πόλης, εκεί βρίσκεται το Graal όπου θα φιλοξενούσε την συναυλία των Sedate Illusion. Μίση ώρα πριν την έναρξη όπου έφτασα το Graal ήταν ήδη γεμάτο, με την προσέλευση του κοινού να συχίζεται και με τα την έναρξη της συναυλίας γεμίζοντας το Graal ασφυκτικά.

Χωρίς πολλές καθυστερήσεις οι Sedate Illusion πήραν τις θέσης του στην σκηνή, μας καλησπέρισαν και ξεκίνησαν με το τραγούδι Reflections από τον πρώτο τους δίσκο What Remains, και συνεχίζοντας αμέσως με το Solitude  από των ίδιο δίσκο.

Από τις πρώτες κιόλας νότες μπορούσες να καταλάβεις την τεχνική αρτιότητα αλλά και το δέσιμο των Sedate Illusion. Το κοινό ήταν προσηλωμένο με αρκετά άτομα να τραγουδούν σε όλα τα κομμάτια. Ο ήχος ήταν αρκετά κάλος και σε πολύ καλή ένταση έτσι ώστε να μπορείς να απόλαυσης τα μελωδικά αλλά και τα πιο «βαριά» σημεία των τραγουδιών.

Οι Sedate Illusion έκλεισαν την συναυλία τους με το τραγούδι τους Traumatic Skies από τον δεύτερο δίσκο τους Glass Delusion, encore δεν υπήρξε, αν και το κοινό το απαίτησε, μιας και όπως μας πληροφόρησαν ο drummer  των Sedate Illusion έπαιζε έχοντας πυρετό –καταραμένες ίωσης-  κάτι που δεν φάνηκε καθόλου κατά την διάρκεια την συναυλίας, άλλη μια ένδειξη της αρτιότητας και της προσήλωσης της μπάντας.

Track list:

Reflections

Solitude

Innocence within

Descending

What remains

Elephant creeper

Senseless minds

All will

Undecided

Escaping from

Glass delusion

Livid endless motion

Perfect harmony

Traumatic skies

 

Για το Rockoverdose,

Στάθης Λαμπρός

 

Απόσπασμα από την συναυλία:

 

Σχετικοί σύνδεσμοι:

https://www.facebook.com/www.sedateillusion.gr/?fref=ts

 

https://www.facebook.com/graal.eraldicon/?ref=ts&fref=ts

Comments