Αντιδράσεις για την συμμετοχή των KISS σε συναυλία φόρο τιμής για τον MICHAEL JACKSON

Στις 8 Οκτωβρίου προγραμματίζεται μεγάλη συναυλία στο Καρντιφ της Ουαλίας, στη μνήμη του Michael Jackson. Πολύ γνωστά ονόματα θα λάβουν μέρος ανάμεσα τους και οι KISS.

Η απόφαση αυτή όμως έχει ήδη ξεσηκώσει τους fans του βασιλιά της pop αλλά και το Michael Jackson Estate.

Ο λόγος είναι μία περσινή συνέντευξη του μπασίστα των KISS, Gene Simmons ο οποίος είχε κατηγορήσει ξεκάθαρα τον Jackson ως παιδεραστή.

"Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία στο μυαλό μου ότι κακοποίησε παιδιά. Καμία αμφιβολία. Ξέρω κάποιους από τους μουσικούς που έχουν παίξει μαζί του και μάλιστα ένας απ΄ αυτούς είχε παραιτηθεί επειδή έβλεπε παιδιά να βγαίνουν από δωμάτια ξενοδοχείων", είχε δηλώσει ο Simmons στο περιοδικό, Classic Rock.

H αλήθεια είναι πως προκαλεί εντύπωση πως ύστερα από τα παραπάνω οι KISS θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτό το αφιέρωμα και για ποιο λόγο τους δέχτηκαν οι διοργανωτές.

Άλλοι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν είναι η Christina Aguilera, ο Cee Lo Green, η Leona Lewis, οι JLS, o Craig David και άλλοι.

Πάντως, ανεξάρτητα από την συμμετοχή των KISS, η οικογένεια του Jackson είναι χωρισμένη στα δύο σχετικά με τη συναυλία-αφιέρωμα.

Για παράδειγμα η La Toya το υποστηρίζει αλλά όχι o Randy Jackson.

Πηγή: www.on-news.gr

Επιμέλεια κειμένου:
Yngve Mortuus

Comments