Απεβίωσε ο NICK MENZA…Δυστυχώς το επιβεβαίωσε & ο MUSTAINE με tweet του…

O Nick Menza, o drummer των Megadeth από το “Rust in Peace” μέχρι το “Crypting Writings”, έδινε χθες ένα show με τον (επίσης πρώην μέλος των Megadeth) Chris Poland με τους ΟΗΜ. Ο drummer ο οποίος ήταν μόλις 51 ετών υπέστη ανακοπή καρδιάς στη σκηνή. Ένας αυτόπτης μάρτυρας που παρακολουθούσε τη συναυλία αναφέρει: «Νομίζαμε ότι πρόκειται για σύλληψη, όμως στην πραγματικότητα ο Nick είχε σταματήσει να αναπνέει. Δύο θαμώνες προσπαθούσαν να του κάνουν καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση μέχρι να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Όταν έγινε ασχολήθηκαν μαζί του για 25 λεπτά περίπου κάνοντας ενέσεις αδρεναλίνης και δεν σταματούσαν να προσπαθούν να του επαναφέρουν τους παλμούς.»

 

Ο προσωπικός του φίλος Allen Hall κοινοποίησε ένα κείμενο στην επίσημη σελίδα του Nick Menza πριν λίγο. Μερικά αποσπάσματα είναι τα εξής:

 

«Χάσαμε έναν υπέροχο, ταλαντούχο και φανταστικό άνθρωπο χθες. Ο Nick Menza ήταν ο πιο καλός και ο πιο ειλικρινής άνθρωπος που θα ήθελε κανείς να γνωρίσει. Είχε πάθος να εργάζεται, όχι μόνο με το metal. Τα γούστα του ήταν διαφορετικά από αυτό το είδος, κάτι που ενοχλούσε πάντα τον manager του.

 

Θα έκανε τα πάντα για να σε βοηθήσει εάν τον είχες ανάγκη. Nick, σε πήραν πολύ νωρίς, πρέπει να έχει γίνει κάποιο λάθος, ο κόσμος ήταν πολύ καλύτερος με εσένα πάνω του. Θα μου λείψεις πάρα πολύ φίλε μου.»

 

 

 

 

 

Comments