Αποκτείστε το περιοδικό ROCK HARD μαζί με το ΝΕΟ live cd των KREATOR!!!

Το περιοδικό ROCK HARD, κυκλοφορεί στις 2/12 στα περίπτερα όλης της χώρας, με την καθιερωμένη έκδοσή του στα περίπτερα με πληθώρα ύλης (FIREWIND, HELLOWEEN, SUICIDAL ANGELS, HALFORD, IRON MAIDEN, SLIPKNOT, DAVE MUSTAINE, VOLBEAT, SODOM, DIMMU BORGIR, KAMELOT, JAMES LABRIE κτλ), αλλά και μία πολύ μεγάλη Χριστουγεννιάτικη έκπληξη.

Από τις 6 Δεκεμβρίου, σε ΠΟΛΥ περιορισμένη έκδοση, θα διατίθεται σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ένα live CD των αγαπημένων του ελληνικού κοινού KREATOR, με τίτλο “Terror prevails – Live at ROCK HARD Festival 2010”, από την εμφάνισή τους στο φεστιβάλ του γερμανικού ROCK HARD τον Μάιο της χρονιάς που φτάνει στο τέλος της.
Το CD θα είναι σε πολυτελή digipack συσκευασία (ξεχάστε όλα τα υπόλοιπα που δίνονται στον ελληνικό Τύπο κατά καιρούς) και θα μπορείτε να το βρείτε ΜΟΝΟ μέσα από το περιοδικό μας. Η τιμή του περιοδικού μαζί με το CD, θα είναι 7,5 ευρώ.

Προσοχή όμως!!! Η κυκλοφορία αυτή, μαζί με το περιοδικό, θα μπορεί να βρεθεί μόνο ως εξής:
Για την Αθήνα και τον Πειραιά: Σε επιλεγμένα δισκοπωλεία της Αθήνας ή, από τα γραφεία της εταιρίας ΣΕΛΚΑ - 4Μ ΕΠΕ (Τζώρτζ 20-22, Πλ. Κάνιγγος, Αθήνα, 7ος όροφος) Δευτέρα - Παρασκευή, 8:30 - 15:30 ή, τέλος, παραγγέλνοντάς το από τα γραφεία του περιοδικού με e-mail στο [email protected] ή τηλεφωνικώς στο 210-9939613 (Δευτέρα – Παρασκευή 11.00 – 16.00) και παραλαμβάνοντάς το με αντικαταβολή με κούριερ στο σπίτι σας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα: Με κατάθεση 7,50 ευρώ στον λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς 5039-015357-110 (δικαιούχος: ΣΕΛΚΑ - 4Μ ΕΠΕ) και αφού στη συνέχεια μας δώσετε το όνομα και τη διεύθυνσή σας τηλεφωνικώς ή με e-mail, θα σας το στείλουμε στο σπίτι (μαζί με την απόδειξή σας) με απλό ταχυδρομείο.

Αυτό το CD θα είναι το πρώτο μέρος ενός διπλού live άλμπουμ (το δεύτερο μέρος θα βγει κάποια στιγμή μέσα στο 2011 και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα μπορείτε να το προμηθευτείτε από το ελληνικό ROCK HARD επίσης) και το tracklisting του είναι:
“Choir of the damned” (intro), “The pestilence”, “Hordes of chaos”, “Phobia”, “Enemy of God”, “Impossible brutality”, “Endless pain”, “Pleasure to kill”, “Terrible certainty”.
Ο ηγέτης των KREATOR, Mille Petrozza, δήλωσε σχετικά:
«Μετά από 25 χρόνια, ήθελα να δώσω κάτι πίσω στους οπαδούς μας, ειδικά στους αναγνώστες του ROCK HARD. Το CD αυτό είναι ένα ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη. Το ROCK HARD Festival ήταν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις μας αυτό το χρόνο και είχαμε σχεδιάσει να κάνουμε κάτι με τις ηχογραφήσεις ούτως ή άλλως – οι αντιδράσεις στη συναυλία εκείνη ήταν απλά αποθεωτικές». Ε, δεν μπορεί, κάτι παραπάνω ξέρει ο Mille…
Προσοχή όμως!!! Ο αριθμός είναι περιορισμένος και όποιος προλάβει να το παραγγείλει πρώτος, θα μπορέσει να το αποκτήσει κιόλας, γι’ αυτό σπεύστε ΑΜΕΣΑ!!!
Το περιοδικό (τεύχος 55), θα μπορείτε να το βρείτε στα περίπτερα χωρίς το CD. Όποιος ενδιαφέρεται να το βρει με το CD των KREATOR πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας με αυτούς τους τρόπους που αναφέραμε…

Comments