Αφιέρωμα στις καλύτερες στιγμές των Full House B.C., Potergeist, Hidden In The Basement και Serenity Broken

Full House Brew Crew, Potergeist, Hidden In The Basement και Serenity Broken για πρώτη φορά σε μια μεγάλη συναυλία στην Αθήνα, ενώνοντας τις δυνάμεις τους για μια (αμιγώς ελληνική) γιορτή.

FULL HOUSE BREW CREW:

Οι Full House Brew Crew είναι το προσωπικό συγκρότημα του μπασίστα των Rotting Christ, Βαγγέλη Καρζή και αποτελούνται από 3 επιπλέον μέλη, τον Άλεξ, το Σπύρο και το Γιώργο. Η μουσική τους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια μίξη southern metal/ heavy rock, με αναφορές σε συγκροτήματα όπως οι Pantera, Black Label Society, Metallica και Godsmack. Ιδρύθηκαν το 2009 και κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους, “Bet It All”, το 2011. Το νέο τους άλμπουμ, “Me Against You”, κυκλοφόρησε από την Rock Of Angels Records, αναζωπυρώνοντας το ενδιαφέρον του κόσμου και τη διάθεση της μπάντας για δυνατές live εμφανίσεις.

Σχολιάζοντας το “Me Against You” (του Κωνσταντίνου Μπενά):

To “Me Against You” είναι γεμάτο με τραγούδια που η αποστολή τους είναι να καρφωθούν στο κεφάλι σου για πάντα. Συνθετικά φαίνεται ότι ο Βαγγέλης, όλο αυτόν τον καιρό, δεν το είχε αφήσει στην τύχη του και κατάφερε να γίνει πολύ καλύτερος, όπως και στον τομέα της κιθάρας αλλά και των φωνητικών. Η εμπειρία του από τις σκηνές που βρέθηκε όλα αυτά τα χρόνια σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης μόνο καλό του έκανε.

Σημαντικές συναυλίες:

Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με τεράστια ονόματα όπως οι Spiritual Beggars το 2013, οι Planet Οf Zeus το 2014 και 2018, οι Corrosion Of Conformity το 2015, οι Sober on Tuxedos, οι Phil Campbell & the Bastard Sons και Beggars το 2018, ενώ οι τελευταίες σπουδαίες εμφανίσεις τους ήταν με Nightstalker στις 29/12/2018 και με Μonster Magnet στις 9/2/2019.

POTERGEIST:

Οι Potergeist δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το 2004 και είναι αφοσιωμένοι στον metal και έντονο rock 'n' roll ήχο με επιρροές από το κλασσικό southern rock. Έχουν κυκλοφορήσει 4 άλμπουμ, το “Crocodile Tears" το 2015  από την Garden of Dreams records και παραγωγό τον Pete Rutcho (Falling In Reverse, The Ghost Inside, Deez Nuts, Revocation, Bury Your Dead, Havok, Seemless), το “Swampires” που κυκλοφόρησε το 2013  από την Distroball productions σε παραγωγή του David Castillo (Katatonia, Opeth, Draconian, Amon Amarth, Inme, Nasum), το “Muddy Mermaids” το 2012 από τη Warner Music και τέλος το “Southwards” το 2007 από την Burning Star records.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα

Σχολιάζοντας το “Crocodile Tears”:

Ένα διασκεδαστικό heavy metal άλμπουμ από πέντε μουσικούς που το κάνουν καλά. Η δουλειά που έγινε στον ήχο και σε όλο το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα είναι αξιοθαύμαστη. Οι μπασογραμμές και τα τύμπανα ξεφεύγουν και αποδίδουν εκπληκτικά, ενώ τα riff αποδεικνύουν λεπτό με λεπτό ότι εδώ έχουμε κάτι heavy. Λασπωμένο, βαρύ, σάπιο metal, γεμάτο ένταση και ρυθμό. Το συγκρότημα διατηρεί μια σταθερά καλή ποιότητα στις κυκλοφορίες του.

https://www.youtube.com/watch?v=V-NDRd0unQQ

Σημαντικές συναυλίες:

Έχουν παίξει στο παρελθόν δίπλα σε τεράστιους  καλλιτέχνες της διεθνούς metal/ rock σκηνής, όπως είναι οι Lynyrd Skynyrd, Monster Magnet, Pro Pain, The Haunted, The Shrine, Kylesa, Paradise Lost, Black Label Society και Corrosion of Conformity μαζί με Full House B.C. μεταξύ άλλων, ενώ έχουν μοιραστεί τις ελληνικές σκηνές και με μικρότερες μπάντες όπως οι Yellow Devil Sauce.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στη σκηνή, άτομα παίζουν μουσικά όργανα, συναυλία, νύχτα και εσωτερικός χώρος

Μαζί με Potergeist και Full House Brew Crew θα εμφανιστούν νωρίτερα οι Serenity Broken και οι Hidden In The Basement. Οι πρώτοι είναι ένα alternative metal/ hard rock συγκρότημα από την Αθήνα και δημιουργήθηκαν το 2010. Το πρώτο τους άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2012 με τίτλο “Commercial Suicide”, λαμβάνοντας αποθεωτικές κριτικές, ενώ το 2017 θα αποτελέσει τη χρονιά που θα κυκλοφορήσει ο διάδοχός του, με τίτλο  “RE/Define”, που χαρακτηρίζεται από πολύ μεγαλύτερη ωριμότητα και φέρνει στο μυαλό συγκροτήματα-μεγαθήρια του εξωτερικού όπως οι Godsmack και οι Shinedown. Με τα μέλη του σχήματος να έχουν πραγματοποιήσει θητείες σε πολυάριθμα συγκροτήματα της χώρας, οι νέοι και ανανεωμένοι Serenity Broken, αποτελούν το περίτρανο παράδειγμα πως η ισχυρή θέληση και σκληρή δουλειά, μπορούν να γεννήσουν διαμάντια και σίγουρα αποτελούν τον ιδανικότερο τρόπο για να ξεκινήσει η μεγάλη γιορτή της βραδιάς.

Οι Λαρισαίοι Hidden Ιn Τhe Βasement είναι μία heavy rock/ metal μπάντα και δημιουργήθηκαν το 2007. Έχουν στην κατοχή τους δύο άλμπουμ, με το ντεμπούτο τους να κυκλοφορεί το 2012 και να φέρει τον τίτλο “Ego”. Έτυχε αποθεωτικών κριτικών από τον ευρωπαϊκό Τύπο και ενθουσιωδών αντιδράσεων από το κοινό, ενώ το 2016 κυκλοφόρησαν το “Behind The Shadow” με το οποίο προβάλλονται πλέον ως πιο έμπειροι και σαφέστατα ωριμότεροι, διαγράφοντας  μία ποιοτική πορεία στα εγχώρια underground μουσικά δρώμενα. Έχουν συμμετάσχει σε πολλά live τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό καθώς έχoυν πραγματοποιήσει δύο ευρωπαϊκά tour. Έχουν επιλεχθεί να μοιραστούν τη σκηνή με μπάντες όπως οι Sepultura, Karma to Burn, Orange Goblin, Burst, Clutch, Septicflesh και Rotting Christ, αποσπώντας πάντα τα θετικότερα σχόλια. Στόχος τους είναι να ακουστεί η μουσική τους σε όσο περισσότερα σημεία του κόσμου μπορούν.

https://www.youtube.com/watch?v=m8cgHEVQyhk

Comments