Βαγγέλης Κεραμιδάς (CLAIRVOYANT) στο Rock Overdose:” Σας περιμένουμε όλους στο Crow live Stage στις 30 Νοεμβρίου”.

Στα πλαίσια της επερχόμενης συναυλίας των Γερμανών metallers JADED HEART στις 30 Νοεμβρίου στο Crow club, το Rock Overdose και ο Παύλος Γιαννακόπουλος είχαν μια κουβέντα express με τον Βαγγέλη Κεραμιδά, main man των 'μπαρουτοκαπνισμένων'  Ελλήνων Power metallers CLAIRVOYANT οι οποίοι θα ανοίξουν στη συναυλία.

 

 

 

Rock Overdose: Γεια σου Βαγγέλη και καλωσόρισες στο Rock Overdose. Πως πηγαίνουν τα πράγματα για τους Clairvoyant τώρα προς το τέλος του 2019;

 

Β.Κεραμιδάς: Γεια σου Παύλο και σε ευχαριστούμε για την πρόσκληση. Ομολογώ ότι αυτή η χρονιά ήταν εποικοδομητική για τους Clairvoyant.

 

 

Rock Overdose: Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τη κυκλοφορία του 3ου σας full length album “Last Marks of Prophecy”.  Πως πήγε από θέμα πωλήσεων και ποια ήταν η ανταπόκριση του κόσμου σε αυτή σας τη δισκογραφική δουλειά;

 

Β.Κεραμιδάς: Το "Last Marks of Prophecy" είχε ανταπόκριση από το κόσμο. Έγινε επανέκδοση και αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν πολύ λίγα αντίτυπα. Πιστεύω ότι είχε επιτυχία. Να ευχαριστήσω και τον Mr Goran Edman και τον Θοδωρή Ζήρα για την συμμετοχή τους.

 

 

Rock Overdose: Ετοιμάζετε σαν μπάντα κάτι αυτόν τον καιρό; Υπάρχουν καινούργια τραγούδια;

 

Β.Κεραμιδάς: Το νέο μας album είναι σχεδόν έτοιμο. Περιμένουμε να τελειώσουν οι ηχογραφήσεις των φωνητικών και πηγαίνουμε για παραγωγή. Πιστεύω σε λίγους μήνες να βγει σε κυκλοφορία.

 

 

Rock Overdose: Έχετε σαν Clairvoyant κυκλοφορήσει τρείς full length δίσκους, και σε καθέναν από αυτούς έχεις διαφορετικό τραγουδιστή, στον τελευταίο σας μάλιστα δίσκο σας ο τραγουδιστής ήταν Ιταλός. Αυτό ήταν κάτι που έτυχε ή υπήρχε κάποιος άλλος λόγος που συνέβη;

 

Β.Κεραμιδάς: Είμαστε μια μπάντα που υπάρχει για πάνω από 25 χρόνια. Μέσα σε όλη αυτή τη μουσική μας διαδρομή συνεργάστηκα με τραγουδιστές που τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή του εκάστοτε album μας μπόρεσαν να υποστηρίξουν καλύτερα αυτό που είχα στο μυαλό μου.

 

Επίσης μερικά πράγματα είναι καρμικά. Βοήθησε και το διαδίκτυο σε αυτό, ειδικά στη περίπτωση του τελευταίου τραγουδιστή μας του Ιταλού Iliour Griften.  Είδε τη δουλειά μου, είδα τη  δουλειά του και αποφασίσαμε να συνεργαστούμε.

 

 

Rock Overdose: Υπάρχει περίπτωση στην επόμενη δισκογραφική σας δουλειά να ‘κάνεις την έκπληξη’ και να έχεις και πάλι τον Iliour Griften πίσω από το μικρόφωνο;

 

Β.Κεραμιδάς: Ναι το ομολογώ, ο Iliour Griften θα είναι πάλι ο βασικός τραγουδιστής του επερχόμενου άλμπουμ.

 

 

Rock Overdose: Στις 30 Νοεμβρίου θα σας δούμε στο Crow live Stage να μοιράζεστε τη σκηνή με τους Γερμανούς Jaded Heart. Τι θα πρέπει να περιμένουμε από εσάς εκείνο το βράδυ; Μας επιφυλάσσετε κάποια έκπληξη; Επίσης υπάρχει περίπτωση να ακούσουμε κάποιο καινούργιο σας τραγούδι;

 

Β.Κεραμιδάς: Έχουμε ετοιμάσει ένα setlist που περιλαμβάνει παλαιότερα τραγούδια και επιπλέον θα παρουσιάσουμε δύο νέα τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ. Θα είναι μία όμορφη βραδιά ελπίζουμε να σας δούμε.

 

 

Rock Overdose: Βαγγέλη σε ευχαριστώ για αυτή εδώ τη συνέντευξη.

 

Β.Κεραμιδάς: Εγώ ευχαριστώ Παύλο εσένα και το Rock Overdose. Σας περιμένουμε όλους στο Crow live Stage στις 30 Νοεμβρίου.

 

 

 

Για το Rock Overdose

 

Συνέντευξη: Παύλος Γιαννακόπουλος

Comments