Βραβεία GRAMMY: Υποψήφια για Καλύτερη Rock Εμφάνιση η BEYONCÉ! Δεν κρύβει την αγανάκτηση του ο David Draiman (DISTURBED)

Ως γνωστόν, πολλές φορές παρατηρούνται σε μεγάλα βραβεία ασυνήθιστες υποψηφιότητες. Όταν, όμως, ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες των Grammy, υπήρχε μία αναπάντεχη πρόταση μεταξύ των υποψηφίων για την Καλύτερη Rock Εμφάνιση.

Υποψήφιοι σε αυτή την κατηγορία είναι οι Disturbed, με την εξαίρετη διασκευή του "Sound Of Silence", συνοδευόμενοι όμως από την Beyoncé - ναι, καλά διαβάσατε - για την εμφάνιση της με τον Jack White για το "Don't Hurt Yourself". Στην ίδια κατηγορία...

Το περιοδικό Billboard μίλησε με τον frontman των Disturbed, David Draiman, ο οποίος και δήλωσε έκπληκτος με αυτή την τροπή.

"Σέβομαι απίστευτα όλους τους καλλιτέχνες σε αυτή την κατηγορία, συμπεριλαμβανομένου και ιδιαίτερα τον Jack White", δήλωσε ο Draiman. "Είναι παράξενο; Πιστεύω πως ο λόγος που με ρωτάτε είναι επειδή όντως είναι. Πραγματικά ξεχωρίζει - αφού, το ένα πράγμα είναι διαφορετικό από το άλλο, καταλαβαίνετε; Μπορούμε όμως να κάνουμε κάτι;"

Ο τραγουδιστής, βέβαια, εξέφρασε την αγανάκτηση του ως προς το εξής: "Από πότε έγιναν όλα Rock; Αν δείτε οποιοδήποτε άλλο μουσικό είδος, υπάρχουν τόσες πολλές κατηγορίες και υποκατηγορίες. Για τη rock, έχουμε μόνο αυτό, οπότε καταλήγουν να συγχέονται όλα σε αυτές τις τέσσερις κατηγορίες. Είναι ποικιλόμορφο είδος; Απόλυτα! Είναι εξαιρετικά ποικιλόμορφη! Με όλο το σεβασμό, όταν όμως έχεις τους Disturbed και την Beyoncé στην ίδια κατηγορία, τότε κάτι έχει πάει στραβά. Χωρίς να θέλω να την μειώσω με τον οποιοδήποτε τρόπο, είμαστε πολύ διαφορετικοί ο ένας από τον άλλο".

Ο Draiman έχει δίκιο και ίσως θα έπρεπε να υπάρχουν περισσότεροι διαχωρισμοί, ειδικά σε βραβεία τέτοιου κύρους όπως τα Grammy. Ασχέτως αν τελικά σε εκείνη την κατηγορία θα βραβευτεί ο David Bowie για το "Blackstar", όπως όλοι πιστεύουμε και γνωρίζουμε.

Comments