Γιάννης Μινάρδος (WOMB OF MAGGOTS):”Μπορεί να έχω ένα πόδι,αλλά έχω πιο καθαρή ψυχή από σας κ.Αρτέμη Σώρρα που βρίζετε τα ΑΜΕΑ!”

Τα (απαράδεκτα) λεγόμενα του Αρτέμη Σώρρα είναι πλέον γνωστά σε όλους (ότι "είναι  πολύ ύβρις για τους Ολύμπιους Αγώνες να βλέπεις τους ανάπηρους όλους και να κάνουν παρολυμπιάδα.ίναι μεγάλη προσβολή για τον Άνθρωπο, γιατί σήμερα τα υβρίδια κι όλα αυτά τα ζώα φτιάχνουν των πλανήτη των αναπήρων. Τι δουλειά έχει λοιπόν ένας ανάπηρος να κάνει παρολυμπιακή;" Μη διστάζοντας να αντιπαραβάλει τους ανάπηρους με τους «κανονικούς ανθρώπους»."Πρέπει να γνωρίζετε ότι δώσανε 2.800 μετάλλια σε ανάπηρους και 1.700 σε κανονικούς ανθρώπους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αυτό είναι προσβολή για τον Άνθρωπο και για τους Ολύμπιους Αγώνες. Θα πρέπει λοιπόν να σεβαστούν, όλα τα καθάρματα αυτά, τι έκαναν".)

 

Ο frontman της Αθηναϊκής death metal μπάντας WOMB OF MAGGOTS, Γιάννης Μινάρδος, ο οποίος μετά από μάχη με τον καρκίνο έχασε το κάτω άκρο του, απάντησε μέσω του προσωπικού του προφίλ στις άσχημες δηλώσεις του Αρτέμη Σώρρα:

 

"Μπορεί ο Αρτέμης Σώρρας να μην χωνεύει τους ΑΜΕΑ και προφανώς να θέλει να εξαφανιστούμε από αυτόν τον πλανήτη, γιατί είμαστε άχρηστοι όπως λέει, όπως και να έχει, σήμερα (9/9/16)  ξεκινάει ένας νέος θεσμός τριών ημερών στην ακραία σκηνή, αύριο (10/9/16)  λοιπον θα είμαι και εγώ εκεί με την μπάντα μου, αν θέλει λοιπον, ο κύριος Αρτέμης μπορεί να έρθει να δει πως κάποιος που ειναι ΑΜΕΑ καταστρέφει επί σκηνής! Προσωπικά θεωρώ ότι το δικό σας πρόβλημα κύριε Σώρρα ειναι χειρότερο από το δικό μου και ευτυχώς για μένα γιατί ζώα (γιατί δεν θεώρησε άνθρωπος) σαν και εσάς μου δίνετε εμπνευση για δημιουργία και δύναμη ώστε να μην τα παρατάω, ευχαριστώ που υπάρχετε.


Μπορεί για κάποιους εγώ να έχω ένα πόδι, αλλά έχω πιο καθαρή ψυχή !

 

Οι Womb Of Maggots απόψε θα είναι στη σκηνή του MODU για τις ανάγκες του Extreme Asault Fest, μαζί με Acid Death, Deacidified, Dead Human Factory και Overcliff

(https://www.facebook.com/events/530850637099140/)

Comments