Γνωρίστε τις μπάντες του Ladies Of Metal Festival vol.4-DISILLUSIVE PLAY

 

Tο Rock Overdose, ξεκινά μια σειρά από συνεντεύξεις με τις μπάντες που συμμετέχουν στο φετινό Ladies Of Metal Festival vol. 4- το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 9 και στις 16 Απριλίου 2022.

 

Γνωρίστε τους Αθηναίους DISILLUSIVE PLAY, που εμφανίζονται με τους TV WITCH,
MARIALENA, MEDEN AGAN και BARBARA BLACK, στις 16 Απριλίου 2022 στο HOLYWOOD LIVE STAGE!

 

Event info: https://rockoverdose.gr/calendar/ladies-of-metal-festival-vol-4-day-2-holywood-stage/

 

 

 

Rock Overdose: Πως σας φαίνεται που συμμετέχετε στο φετινό Ladies Of Metal festival;

 

Disillusive Play: Πάντα χαιρόμαστε πάρα πολύ όταν είμαστε μέρος του Ladies Of Metal, που μετά από τόσα χρόνια έχει γίνει πλέον θεσμός στην Ελληνική Metal κοινότητα, αλλά και (όπως είδαμε και στο προηγούμενο φεστιβάλ) προσελκύει και μπάντες του εξωτερικού. Βέβαια, το φετινό φεστιβάλ θα έχει και για όλους μια πολύ ξεχωριστή χροιά, λόγω του ότι μετά από 2 χρόνια πανδημίας, επιτέλους σιγά σιγά ανοίγει ο δρόμος προς το να μπορούμε να ζήσουμε τη μουσική live όπως της αρμόζει και όχι μέσα στην απομόνωσή του ο καθένας, κάτι που ελπίζουμε και να κρατήσει.

 

 

Rock Overdose: Ποια είναι η γνώμη σας για το festival σας διοργάνωση;

 

Disillusive Play: Καταρχάς το φεστιβάλ αυτό από τη φύση του είναι ιδιαίτερο λόγω του γυναικείου στοιχείου και είναι σίγουρα ένα βήμα έτσι ώστε να γίνει αντιληπτό ακόμα περισσότερο στο metal κοινό, ότι πέρα από το αρχικό “μπαμ” που είχε κάνει τα 00s το female fronted metal, υπάρχει εδώ δυνατό, συνεχίζει και εξελίσσεται σε μορφές σημερινές και επίκαιρές και δεν έχει μείνει στο αρχικό του μοτίβο. Πέρα από αυτό, το φεστιβάλ πάντα σε επίπεδο διοργάνωσης είναι σε πολύ ψηλό επίπεδο που είναι και αν θέλεις και το “κερασάκι” στην τούρτα και για αυτό κάθε χρόνο είναι και τόσο πολύ επιτυχημένο.

 

 

 

Rock Overdose: Είναι η πρώτη σας συμμετοχή στο Ladies Of Metal festival;

 

Disillusive Play: Όχι είναι η 3η φορά που παίρνουμε μέρος και θέλω να πιστεύω ότι θα είναι και πολλές ακόμα! Είμαστε πλέον “βετεράνοι” αν θες του φεστιβάλ και νιώθουμε πλέον “κομμάτι” του σαν να είναι κάτι που χτίσαμε μαζί και είναι πολύ ευχάριστο συναίσθημα Με την ευκαιρία αυτή, να ευχαριστήσουμε πολύ την Angels PR και για την φετινή πρόσκληση,

 

 

Rock Overdose: Τι θα ακούσουμε από εσάς στο festival;

 

Disillusive Play: Θα ακούσετε σχεδόν αποκλειστικά κομμάτια από το νέο άλμπουμ μας που είναι να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 (ευελπιστούμε μέχρι το καλοκαίρι). Τα υπόλοιπα είναι έκπληξη και θα τα πούμε από κοντά…

 

 

Rock Overdose: Ποια είναι η γνώμη σας για τα υπόλοιπα συγκροτήματα που συμμετέχουν;

 

Disillusive Play: Με τους Meden Agan είναι η 2η χρονιά που θα μοιραστούμε την σκηνή του Ladies Of Metal και δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά. Τα παιδιά τα νοιώθουμε πολύ κοντά μας και το πόσο καλή μπάντα είναι, είναι γνωστό στο Ελληνικό κοινό χρόνια τώρα! Η Barbara Black επίσης που θα έρθει από την Ισπανία με ένα πολύ ξεχωριστό μουσικό ύφος και στυλ που θα χαρούμε να την γνωρίσουμε και από κοντά.

 

Την Marialena την γνωρίσαμε με το πολύ όμορφα covers αλλά και πιο πρόσφατο original υλικό και οι TV Witch από όσο έχω ακούσει είναι μια φρέσκια μπάντα με πολύ ιδιαίτερο ομως crossover ήχο που ανυπομονώ να ακούσω και ζωντανά, γιατί όπως φαίνεται και από τις δικές μας συνθέσεις είμαστε λάτρεις των crossover προσπαθειών που δεν μένουν στα “κλισέ” του female fronted και πάνε ένα βήμα παραπάνω το είδος.

 

 

Rock Overdose: Τι έχετε να πείτε στον κόσμο που θα έρθει να παρακολουθήσει το festival;

 

Disillusive Play: Μετά από 2 χρόνια μουσικής “απομόνωσης”, τους περιμένουμε όλους για ένα αξέχαστο φεστιβάλ γεμάτο ενέργεια!

 

 

Σας ευχαριστούμε πολύ και αναμένουμε να σας ακούσουμε και ζωντανά επάνω στην σκηνή του Holywood live stage.

 

 

 

 

http://www.disillusiveplay.com/

https://www.youtube.com/user/disillusiveplay

https://www.facebook.com/disillusiveplay

https://twitter.com/disillusiveplay

https://www.instagram.com/disillusiveplay/

 

Comments