Διαγωνισμός: Κερδίστε συμμετοχή στην συνέντευξη τύπου των ROTTING CHRIST για το Chania Rock Festival!

Το RockOverdose.gr  σε συνεργασία με το Chania Rock Festival, δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερούς αναγνώστες, να δώσουν το παρόν στη συνέντευξη τύπου που θα γίνει τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου στις 19.30 σε μέρος που θα γνωστοποιηθεί στους νικητές την ίδια ημέρα, σχετικά με το φεστιβάλ.

Καλεσμένος, θα είναι ο Σάκης Τόλης, ηγέτης και ιθύνων νους των ROTTING CHRIST, που θα παίξουν στο φεστιβάλ στις 6 Ιουλίου μαζί με τους DEMONS & WIZARDS του Hanis Kursch και του Jon Schaffer. Υπενθυμίζουμε ότι στις 5 Ιουλίου, έχουν ανακοινωθεί ήδη η Tarja κι ο Uli Jon Roth, πρώην κιθαρίστας των SCORPIONS..

Οι νικητές, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δώρα από το φεστιβάλ και το συγκρότημα, να πάρουν αυτόγραφα, να βγάλουν φωτογραφίες, αλλά πάνω απ' όλα να παίξουν ενεργό ρόλο στην Συνέντευξη Τύπου, κάνοντας ερωτήσεις στον Σάκη Τόλη, σχετικά με την εμφάνισή τους στο φεστιβάλ, αλλά και τον επερχόμενο δίσκο τους, "The Ηeretics", που θα κυκλοφορήσει ελάχιστες μέρες αργότερα.

Για τη συμμετοχή σας ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Κάντε Like στη σελίδα του RockOverdose στο facebook, like και κοινοποίηση στο παρόν άρθρο με την ένδειξη "Για το διαγωνισμό Rotting Christ"!

Οι νικητές θα ανακοινωθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο!

Καλή επιτυχία σε όλους!

Comments