Δύο μέλη των S.O.D. ενώνουν τις δυνάμεις τους και κάνουν τους United Forces

Δύο από τα τέσσερα μέλη των θρυλικών S.O.D. (Stormtroopers Of Death), ο τραγουδιστής Billy Milano και ο μπασίστας Danny Likler, ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα νέο συγκρότημα με όνομα United Forces (τίτλος τραγουδιού των S.O.D. από το δίσκο “Speak English Or Die” – 1985). Στο συγκρότημα συμμετέχουν επίσης οι Nick Barker (ex-Dimmu Borgir, Cradle Of Filth – drums) και Anton Reisenegger (Criminal, Lock Up – κιθάρα).

 

 

Ο Milano δήλωσε:

“Δεν πρόκειται να ανακαλύψω από την αρχή τον εαυτό μου σε τέτοια ηλικία. Απλά θέλω να περάσω καλά. Ονομάσαμε το συγκρότημα United Forces επειδή βρισκόμαστε όλοι σε διαφορετικές χώρες (Milano στο Texas, Likler στη Νέα Υόρκη, Barker στην Αγγλία και Reisenegger στην Ισπανία) αλλά αυτό είναι κάτι που θα μας ενώσει.”

 

Ο Likler πρόσθεσε:

“Θα είναι πολύ ωραία να παίξουμε μαζί με κάποιους φίλους – οι οποίοι είναι καταπληκτικοί μουσικοί – και να παίξουμε λίγο hardcore thrash metal. Και προφανώς ξέρουμε ακριβώς πώς να το κάνουμε αυτό.

 

Οι S.O.D. ιδρύθηκαν στη Νέα Υόρκη το 1985 και είναι μία από τις πρώτες μπάντες που συνέδεσαν το hardcore punk με το thrash metal και έκαναν το crossover thrash. Το συγκρότημα αποτελούνταν από τους Scott Ian (Anthrax – κιθάρα), Charlie Benante (Anthrax – drums) και τους Milano, Likler και κυκλοφόρησαν 3 δίσκους.

 

Για το Rockoverdose.gr

Απόστολος “Astaldo” Πανταζόγλου

Comments