Είναι επίσημο! Οι DOKKEN επανενώνονται με την κλασική σύνθεση για 6 συναυλίες!

 Ο Don Dokken επιβεβαίωσε ότι η κλασική σύνθεση των Dokken θα επανενωθεί για μια σειρά συναυλιών στην Ιαπωνία, χωρίς όμως να σχεδιάζουν περιοδεία σε κάποιο άλλο μέρος. Οι έξι στον αριθμό συναυλίες θα λάβουν χώρα τον Οκτώβριο και θα περιλαμβάνουν και μια εμφάνιση στο Loud Park Festival, όπου θα είναι κύριο όνομα μαζί με τους Scorpions.

 

Σε εμφάνιση του στο “The Classic Metal Show”, ο Don αποκάλυψε ότι ο κύριος λόγος για τον οποίο δεν είχε γίνει η επανένωση έως τώρα ήταν κυρίως οικονομικός, λόγω του ποσού που είχαν ζητήσει. Κατόπιν ικανοποίησης του, ο ίδιος ο Don προσέγγισε τους George Lynch και Jeff Pilson και τους έπεισε να δεχτούν την προσφορά, με τον όρο όμως η επανένωση να αφορά μόνο τις συγκεκριμένες εμφανίσεις στην Ιαπωνία, καθότι το συγκρότημα ήταν εξαιρετικά δημοφιλές εκεί.

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, το συγκρότημα δέχτηκε προσφορές να εμφανιστεί και σε άλλα φεστιβάλ ανά τον κόσμο. Ωστόσο, ο Don φανέρωσε ότι τα μέλη της αρχικής σύνθεσης έχουν πάρει την απόφαση τους, σκεπτόμενος ο καθένας την παρούσα καριέρα του. Επίσης, ανέφερε ότι είναι πολύ ικανοποιημένος από την παρούσα σύνθεση των Dokken και φάνηκε διστακτικός στο ενδεχόμενο μιας παρατεταμένης επιστροφής στις ‘δραματικές καταστάσεις’ της παλιάς σύνθεσης.

 

Όσον αφορά στους οπαδούς των κλασικών Dokken στον υπόλοιπο κόσμο, ο Don δήλωσε ότι τα μέλη ελπίζουν οι πρόβες τους να ευδοκιμήσουν και, σ’ αυτό το ενδεχόμενο, να καταγράψουν μια ολόκληρη συναυλία, η οποία αργότερα θα κυκλοφορήσει σε DVD.

 

 

Για το Rock Overdose,
Γκουτσίδης Στέργιος

Comments