Ενα χαμογελο για τον Jason Becker!

Ο Jason Becker ήταν πάντα ο προσωπικός μου ηρωας. Τόσο κιθαριστικα και συνθετικά, όσο και ως άνθρωπος. Η δύναμη του ήταν πάντα ένας φάρος για μένα σε κάθε δύσκολη στιγμή. Όταν τον βρήκα στο facebook βρήκα και την ευκαιρία μου να κάνω κάτι ελάχιστο γι αυτόν (περά από ότι έχω αγοράσει ότι έχει βγάλει και με την πρώτη οικονομική ανάσα θα πάρω και μια κιθάρα του). Ήξερα ότι έχει χιούμορ, όποτε έφτιαξα ένα σενάριο πως δε με θέλει η γυναίκα και η κόρη, απελπίζομαι ,όμως εμφανίζεται η μαγική πένα που με κάνει να shredαρω ανελέητα το Perpetual Burn και έτσι ξανακερδίζω τη συμπάθεια των κοριτσιών μου.

Ευτυχώς τους άρεσε η ιδέα, επιστράτευσα και τον καλό μου φίλο και συνάδελφο Ηλία Tzηράκη ( Kwlotoympas στο youtube) και μετά από μια μέρα γύρισμα και ένα μηνά μαστίγιο στο editing βγήκε αυτό το οποίο βλέπετε.

Όταν το έστειλα στο Jason απάντησε! Με ευχαρίστησε που τον έκανα χαρούμενο και μου ευχήθηκε τα καλυτέρα για όλους. Ενας απιστευτος ανθρωπος,ενα πνευμα πιο πανω απο οτι μπορω να φανταστω οτι ισως φτασω καποτε και φροντισε να χαραξει ενα μονιμο χαμογελο στα χειλη μου.

Ευχαριστώ την οικογένεια μου και τον Ηλία που έκαναν τη φαντασία μου πραγματικότητα.

By John Plytas!

Comments