Επανένωση για τους ACID DEATH, με νέα κυκλοφορία!

Οι ACID DEATH, μια από τις παλαιότερες Ελληνικές μπάντες που δραστηριοποιήθηκαν για 12 χρόνια, από το 1989 έως το 2001, ξεκινώντας από το κλασικό Thrash και καταλήγοντας να είναι οι μοναδικοί εκπρόσωποι (κατά πολλούς και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο) του Progressive Death Metal μέχρι τη διάλυσή τους, επιστρέφουν δυναμικά!

Έχοντας στο ενεργητικό τους ένα EP, ένα split LP, δύο full length CDs και αμέτρητα live τις εποχές που όλοι τις χαρακτήριζαν «Χρυσές», ανάμεσα και σε ονόματα όπως KREATOR, THE HAUNTED, IMPALED NAZARENE, CHILDREN OF BODDOM, MAYHEM, ROTTING CHRIST, ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους με τα χρόνια που ακολούθησαν να δυναμώνουν και να μυθοποιούν το όνομά τους… Μέλη τους βρέθηκαν σε άλλα μουσικά σχήματα του χώρου δίνοντας εξίσου καλά δείγματα.

Η «Ολική Επαναφορά» του 2011, σχεδόν 10 χρόνια μετά την διάλυση τους, τους, τους βρίσκει με ανανεωμένο lineup, αστείρευτη έμπνευση και πάνω απ’όλα διάθεση για πολλή και σκληρή δουλειά.
Η μπάντα ήδη έχει ξεκινήσει την επεξεργασία νέου υλικού για το νέο, άτιτλο ακόμα, μουσικό της βήμα.

Comments

rockoverdose.gr